• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait cuceresc salile de teatru din Europa cu stand-up-ul!

Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait cuceresc salile de teatru din Europa cu stand-up-ul!

Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait cuceresc salile de teatru din Europa cu stand-up-ul!

Dupa un final de an incarcat, in care au tinut 3 spectacole senzationale de stand-up la Sala Palatului, cu casa inchisa, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait cuceresc Europa cu un nou turneu de stand-up!

2016 a debutat in forta pentru cei 4 baieti fierbinti, care au umplut in luna martie salile de teatru din Anglia. Rand pe rand, romanii din Londra, Birmingham si Manchester au putut urmari cele mai bune show-uri de stand-up, cu glume noi, dar si multe surprize!

Luna aprilie a debutat pentru cei 4 comedianti cu show-uri de stand-up in Austria si Germania, unde au adus umorul 100% romanesc conationalilor din Viena si Koln. Din Germania, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait ajung direct in Spania. intre 25 – 28 aprilie, cei 4 vor sustine show-uri pe scenele teatrelor Teatro Principal Castellon si Teatro Alcazar Cofidis din Castellon si Madrid. 

Sunt foarte multi romani stabiliti in Madrid si Castellon. Am primit o multime de mesaje de la acestia in care ne intrebau cand venim si in Spania. Oamenii ne stiu din Las Fierbinti, au vazut succesul spectacolelor noastre de stand-up si ne-au chemat. si uite ca reusim sa le indeplinim o dorinta, ne dorim sa-i facem sa zambeasca. Mai mult decat atat, suntem foarte bucurosi ca ajungem si in tarile Nordice. La fel ca si in cazul Spaniei, am primit foarte multe cereri de la romanii stabiliti acolo si care ne-au marturisit ca le este foarte dor de tara. Prin spectacolele noastre ne dorim sa le alinam putin dorul cu umor de calitate, cu glume noi si mici surprize”,  a declarat Mihai Bobonete. 

„In toate tarile in care am fost, cel mai mult m-a impresionat bucuria semenilor nostri. Bucuria cu care suntem intampinati de romanii de peste hotare. Este valabil si pentru Romania. Publicul ne primeste extrem de bine si sunt foarte entuziasmati de spectacolele noastre. Pe langa acest lucru, mai sunt si intamplarile amuzante. De exemplu, in Londra, dupa un spectacol am iesit cu baietii sa facem o poza si ma gandeam ca va dura 2-3 minute. insa, cand am iesit afara erau vreo 30-40 de persoane care blocasera straduta unde ne aflam. Mi-a placut ca a fost un soi de intalnire extrem de relaxata in care am vorbit cu romanii nostri, am facut poze. Un moment romanesc peste hotare”,  a spus Costi Dita.

Imediat dupa Paste, spectacolele de stand-up ale celor 4 comedianti romani ajung in tarile Nordice. Timp de 4 zile, comedia romaneasca este pregatita sa faca valuri dupa cum urmeaza: 5 mai Stockholm, 6 mai Goteborg, 7 mai Oslo si 8 mai Copenhaga. 

E adevarat ca stand-up-ul este un gen de club, cu publicul foarte aproape, cu oameni mai relaxati, veniti dupa o zi de munca. Atmosfera este senzationala, dar ar insemna sa gasim cluburi foarte mari de 400-500 de locuri. Asta e motivul pentru care jucam in teatru. Ne-am obisnuit in salile mari. Avem deja 2 ani de Sala Palatului. Nu ne mai sperie salile mari”, a declarat Adrian Vancica. 

„Sunt entuziasmat de spectacolele din Europa, pentru ca sunt atat de multi romani in Spania, dar si in tarile Nordice care ne urmaresc serialul si pentru ca am auzit ca vor sa ne vada LIVE. Asa ca ne-am gandit sa le multumim pentru aprecierile primite, prin doua show-uri: unul la Madrid, iar altul la Castellon, dar si prin cele patru din tarile Nordice. Va multumim oameni buni si va asteptam in numar cat mai mare sa ne vedem cu bine pe scena” a mentionat Mihai Rait.

Pe langa spectacolele de stand-up, Mihai Bobonete si Adrian Vancica sustin echipa nationala de handbal a Romaniei pe drumul catre Campionatul European din Suedia, care va avea loc in luna decembrie. Cei doi au animat publicul inainte de meciul dintre Romania si Norvegia de la Sala Polivalenta din Cluj, partida in care romancele au reusit sa invinga norvegiencele dupa 16 ani!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni