• Emisiuni
  • Vocea României
  • Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei, au lansat primele lor single-uri. PLAY!

Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei, au lansat primele lor single-uri. PLAY!

Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei, au lansat primele lor single-uri. PLAY!

Finalistii lui Smiley de la Vocea Romaniei, lanseaza azi primele single-uri din cariera lor. Atat “Miss You”, piesa lui Tobi cat si cea a lui Michel - “Broken Vows”, sunt realizate si produse in studiourile HaHaHa Production.

Sunt tare mandru de performantele pe care le-au obtinut Tobi si Michel. Pentru mine, ambii sunt castigatori. Sunt doua voci extraordinare, alaturi de care mi-a facut placere sa lucrez. I-am vazut evoluand de la o editie la alta, i-am vazut depasindu-si limite, capatand tot mai multa incredere in ei. Au facut spectacol de fiecare data cand au urcat pe scena, au reusit sa se conecteze foarte bine cu piesele pe care le-au interpretat, dar si cu oamenii. Asta inseamna sa fii artist cu adevarat”, a declarat Smiley.

"> este o melodie cu o poveste interesanta si sunt fericit ca reprezinta perfect tipul de artist in care vreau sa ma transform. M-a indragostit de ea treptat, dar irevocabil", a mai declarat acesta.

"Este o experienta complet noua pentru mine. Abia astept sa vad modul in care oamenii reactioneaza la piesa si la mesajul ei”, a declarat Tobi.


"> vine cu un mesaj puternic, in care se vor regasi aproape toti cei care vreodata s-au simtit abandonati de persoana iubita. Nu as vrea sa spun mai multe despre semnificatia acestor versuri, ci imi doresc ca prin aceasta piesa sa simtiti forta iubirii, dincolo de durere”, spune Michel.

"Ma bucur foarte tare ca, in ciuda faptului ca au avut o saptamana de foc cu antrenamentele pentru finala Vocea Romaniei, au reusit sa inregistreze si cele doua piese pe care le lanseaza astazi. Ma bucur, de asemenea, si multumesc echipei mele de la HaHaHa Production ca s-a mobilizat si a lucrat cot la cot cu Tobi si Michel ca sa terminam productia, chiar daca am avut atat de putin timp la dispozitie.

Sper ca succesul pieselor pe care le lanseaza Tobi si Michel astazi sa fie pe masura talentului lor incredibil”, a mai spus Smiley.

In mai putin de 24 de ore de la lansarea single-ului si incheierea sezonul 5 Vocea Romaniei, piesa lui Michel Kotcha a ajuns deja la radio.


Tobi Ibitoye - Miss You

Tobi IbitoyeMichel Kotcha si antrenorul lor, Smiley, un trio care a ridicat publicul in picioare. Vezi momentul aici!


Michel Kotcha - Broken vows

A fost ROCK! Michel Kotcha si Dan Bitman au electrizat audienta. Vezi momentul aici! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni