• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Marti, 2 milioane de romani au fost surprinsi de harnicia lui Firicel din Las Fierbinti!

Marti, 2 milioane de romani au fost surprinsi de harnicia lui Firicel din Las Fierbinti!

Marti, 2 milioane de romani au fost surprinsi de harnicia lui Firicel din Las Fierbinti!

Marti, vestea ca Firicel s-a apucat de munca s-a raspandit repede in Fierbinti, iar cel mai afectat de aceasta schimbare inexplicabila a fost chiar Celentano.

Pentru ca nu intelegea de ce Firicel si-a schimbat atat de tare comportamentul, el a incercat sa o induplece pe Aspirina sa stea de vorba cu el si sa afle daca nu cumva s-a facut mormon. Adevarul a fost cu totul altul, iar romanii au stat cu sufletul la gura pana la finalul episodului, ca sa vada cine l-a convins pe Firicel sa-si schimbe viata.

Episodul Las Fierbinti de marti seara a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, peste 2 milioane de telespectatori de la nivel national urmarind aventurile fierbintenilor. In minutul de aur, de la ora 21:04, peste 2.4 milioane de romani se bucurau de comedie la PRO TV, iar serialul a inregistrat 11.6 puncte de rating si 32.1% share pe segmentul de public comercial, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 6.4 puncte de rating si 17.7%. 

Comedia continua joi seara cu un nou episod Las Fierbinti, in care Rata va trebui sa-si exprime sentimentele adevarate pe care le-a dezvoltat deja pentru Dalida, iar Dorel va incerca sa-l convinga pe Bobita ca a facut o miscare inteleapta atunci cand a dat televizoarele noi unor necunoscuti, pentru a le trece din HD in Full HD. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni