• PRO TV
  • Marea finala "Ferma Vedetelor" va fi transmisa live, pe 30 mai!

Marea finala "Ferma Vedetelor" va fi transmisa live, pe 30 mai!

Marea finala "Ferma Vedetelor" va fi transmisa live, pe 30 mai!

Doar doua saptamani ne mai despart de aflarea castigatorului marelui premiu si al titlului de Marele Fermier! Lupta finala de la Ferma Vedetelor se va da pe data de 30 mai si va fi transmisa in direct de PRO TV. 

Transmisiunea live a finalei presupune o desfasurare ampla de forte. O echipa de peste 100 de oameni muncesc din greu pentru a aduce pe ecranele televizoarelor un final spectaculos al celui mai bun reality show 100% romanesc, Ferma Vedetelor, care de aproape trei luni le arata telespectatorilor cum s-au adaptat si au trait vedetele in conditii de viata ca acum 100 de ani, privati de confort.

Finala va avea loc in hambarul duelului, care va fi modificat special pentru acest eveniment. Un decor impresionant va purta telespectatorii in lumea de alta data. Vor fi filmari spectaculoase cu drona, care vor arata intreaga ferma si stadiul final dupa trei luni in care fermierii au muncit si au construit acest loc. 

Emotia va fi la cote maxime! Toti fostii concurenti care au participat la Ferma Vedetelor, in decursul celor trei luni de filmari, vor reveni in ferma pentru a-si sustine colegii in marea finala. Alaturi de concurenti vor fi si membri ai familiei, prieteni dragi, dar si invitati surpriza.

Dupa o perioada de pauza, fermierii se vor intoarce cu forte proaspete si pregatiti sa lupte pentru titlul de Marele Fermier. Finala se va desfasura in doua etape, pe sistem piramida. In prima faza vor avea loc semifinalele, iar apoi, castigatorii semifinalelor vor lupta in ring in marea finala. Tensiunea va fi la inaltime, iar determinarea isi va spune cuvantul in duelul final. 

Aventurile la Ferma Vedetelor continua si in aceasta seara, cand Dan va avea parte de cea mai frumoasa surpriza din cele trei luni petrecute in ferma, iar Cristina va face ceva ce nu a mai facut niciodata in viata. Pe cine a lasat Gina fermierul saptamanii, dar si ce persoana draga il va vizita pe Augustin, ramane de vazut astazi, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni