• PRO TV
  • Mamele le impun fetelor un program de armata, in aceasta seara, la Ma insoara mama!

Mamele le impun fetelor un program de armata, in aceasta seara, la Ma insoara mama!

Mamele le impun fetelor un program de armata, in aceasta seara, la Ma insoara mama!

Saptamana aceasta, fetele de la Ma insoara mama! joaca in deplasare. Dupa un weekend la munte, fiecare baiat isi va invita pretendentele acasa, sub acelasi acoperis cu viitoarea mama soacra.

Conjunctura nu este una foarte fericita, mai ales ca tensiunile deja create intre fete vor creste, iar mamele vor vrea sa vada ce atributii de gospodine au cele care se lupta pentru inima baietilor lor.

Mama lui Romulus va fi cea care va da trezirea la prima ora a diminetii si le va surprinde pe domnisoarele venite in vizita cu un program de armata: ”Gata! Facem armata de dimineata, pentru ca avem o zi plina. In 15 minute trebuie sa strangeti tot, sa faceti paturile, sa va adunati lucrurile si sa faceti curat in casa. Dormiti la ora asta?”, le va spune doamna Vera fetelor pe un ton foarte ridicat.

Inconjurat de prea multe fete si putin dezorientat de variantele pe care le are la dispozitie, Giulio este cel care va afla chiar de la mama lui cum ar trebui sa arate viitoarea lui sotie: ”Daca am lua putin de la Claudia, putin de la Iustiana, putin de la Adelina, am contura fata perfecta, ideala pentru Giulio”. 

Cum vor reactiona pretendentele cand vor realiza ca pentru mama lui Giulio niciuna nu este sufficient de buna, vom afla in aceasta seara, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Ma insoara mama! - La juraminte, inainte! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni