• PRO TV
  • Lupta pentru marele premiu se strange din ce in ce mai mult. Roxana Ionescu a parasit Ferma Vedetelor pentru a doua oara

Lupta pentru marele premiu se strange din ce in ce mai mult. Roxana Ionescu a parasit Ferma Vedetelor pentru a doua oara

Lupta pentru marele premiu se strange din ce in ce mai mult. Roxana Ionescu a parasit Ferma Vedetelor pentru a doua oara

Mult a fost, putin a ramas! Cel mai tare reality show 100% romanesc,Ferma Vedetelor, se apropie cu pasi repezi de marea confruntare pentru premiul de 50.000 de euro. Au mai ramas doar trei saptamani din cele trei luni pe care vedetele le-au petrecut la ferma, izolati, fara confortul vietii moderne. Vica Blochina, Cristina Cioran, Gina Pistol, Ionut Iftimoaie, Augustin Viziru, Dan Helciug si George Vintila au ramas in cursa pentru premiul cel mare, iar Roxana Ionescu si-a luat la revedere de la colegii sai, ieri seara, pentru a doua oara.

Ferma Vedetelor a fosturmarita in intervalul de difuzare,intre 22:25 - 00:26, de aproximativ 1.2milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 23:58, aproximativ 1.4milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 8.6 puncte de rating si 24.4% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 5.7 puncte de rating si 16.1% share.

Concurentii si-au unit fortele la indemnul lui nea Rata si au creat o capsula a timpului. Ei au facut o lista cu numele tuturor care se aflau in ferma in acel moment si au scris cateva ganduri pe o foaie. Aceste lucruri au fost bagate intr-o sticla si ingropate in curte. Actiunea a starnit emotii puternice. Ei si-au amintit cat timp a trecut de cand au intrat in casa, cat de putin a ramas, dar si de toti colegii, care le-au fost alaturi inca de la inceput, dar nu mai sunt. „M-am gandit la toti cei care au trecut pe aici si m-am emotionat! Mi-am adus aminte de orele alea fericite, petrecute aici cu primi veniti in ferma, si mi-am dat seama ca inca nu s-a produs despartirea de fiecare!”, a spus Cristina cu lacrimi in ochi. 

Cele doua dueliste, Vica si Roxana, s-au retras in camerele izolate din padure, insa nu inainte de a primi sfaturi si incurajari, fiecare de la prietenii ei. George i-a pregatit special Roxanei un sac de lemne, organizat exact in ordinea in care trebuiesc puse pe foc, pentru a-i fi mai usor sa se incalzeasca. Gestul lui de generozitate a fost auzit de Vica, iar cand au plecat sa o conduca spre camera din padure, Dan a luat sacul pregatit pentru Roxana si i l-a dat Vicai. 

Actiunea sa nu a putut fi trecuta cu vederea de catre Geogre, iar Cristina a fost prinsa la mijloc in disputa dintre cei doi: „I-ati luat sacul de lemne Roxanei! Nu va e rusine? Unde duce, frate, nesimtirea asta?!”, a spus George, iar Cristina a replicat: „Eu nu i-am luat nimic!”. Cand a fost intrebat, Dan a spus initial ca nu stie, apoi a spus: „George, imi pare rau! Am confundat sacii! Mea culpa!”, insa George a continuat: „Nu mai cred un cuvant din ce spui!”. Subiectul a fost dezbatut si inainte de a incepe duelul, unde s-a dovedit ca sacul pregatit pentru Roxana avea un semn aparte. 

Dupa duelul verbal dintre George si Dan, a urmat duelul din hambar dintre Roxana si Vica. 

La prima proba, Potcoveste batul, cele doua au avut la dispozitie 15 potcoave pe care au trebuit sa le arunce, pe rand, pe un bat. Cea care a reusit sa arunce cele mai multe potcoave a fost Vica. 

La cea de-a doua proba, Puntea suspinelor, ele au trebuit sa care boabe de porumb doar cu mainile, dintr-o parte in alta, mergand pe o barna. De aceasta data, Roxana s-a dovedit a fi mai buna si a castigat proba reusind sa mute cea mai mare cantitate de porumb in doar cinci minute. 

Pentru cea de-a treia proba, Infuleca tot, duelistele au trebuit sa manance o strachina mare de mamaliga cu branza si smantana, felul lor principal de mancare din ferma de foarte mult timp. Cand au vazut mancarea ceilalti concurenti s-au oferit sa le ajute: „De pofta, ca de foame suntem rupti!”, a spus Augustin ironic. Aceasta proba a fost incarcata de tensiune deoarece Roxana a fost pusa in mare dificultate. Faptul ca nu poate sa manance smantana, in general, a facut-o sa cedeze, chiar daca colegii sai si Iulia au incurajat-o pana in ultimul moment.  

Dupa duel, Roxana le-a spus fermierilor: „Am castigat mult! Am castigat prieteni, am castigat oameni care am simtit de foarte multe ori ca le pasa!”, apoi a parasit Ferma Vedetelor in aplauzele lor.

In editia de luni, de la 20:30, numai la PRO TV,telespectatorii vor vedea ce au de spus animalele dupa atata timp petrecut printre vedete, cum se complica jocurile de strategie, fiind atat de aproape de marea finala, de ce se enerveaza Gina, dar si pe cine a lasat Roxana in postul de fermierul saptamanii. 

Toate editiile FermaVedetelor pot fi urmaritesipe voyo.ro. 

FermaVedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni