• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • "Lumea este mai saraca fara Michael Jackson"! Vezi mai jos ce zic membrii trupei La-La Band despre moartea megastarului!

"Lumea este mai saraca fara Michael Jackson"! Vezi mai jos ce zic membrii trupei La-La Band despre moartea megastarului!

"Lumea este mai saraca fara Michael Jackson"! Vezi mai jos ce zic membrii trupei La-La Band despre moartea megastarului!

Sunt tineri, sunt frumosi si pe deasupra mai si canta. Mai nou, La-La Band - caci despre ei este vorba – este trupa verii si tocmai si-au lansat un nou single „Stage of Joy” . Invitati in studioul ProFm ei au cantat impreuna celebra piesa „We Are the World” iar unii dintre ei ne-au spus ce simt atunci cand se gandesc ca Michael Jackson nu mai e.

Astfel, Dorian Popa ne-a declarat ca : „Inca de mic, furam palariile mamei, luam niste haine negre, ce apucam .. si dadeam Smooth Criminal la maximum si dansam de la inceputul melodiei, pana la sfarsit fara sa pot fi intrerupt in vreun fel .. eram in lumea mea ; astfel ca realizati ce a insemnat pentru mine incetarea vietii lui MJ ... dupa parerea mea , un artist ca cel despre care vorbim nu va aparea prea curand .. nici macar in viitorul apropiat cred eu ! Nu am putut sa cred cand am auzit ca Michael Jackson a murit .. credeam ca este o gluma proasta .. nu stiu , orice altceva insa nu puteam sa accept asa ceva ! O mare pierdere.” In timp ce, Sore ne-a marturisit ca atunci cand era mica avea „casete cu concertul lui Michael Jackson inregistrate iar in 1992 mama m-a dus la concert in brate si am stat cu ochii pironiti spre scena pe toata durata spectacolului.In ziua in care am aflat ca a murit mi s-a parut ca ceva nu are sens si intr-un fel nu ma puteam obisnui sa vorbesc despre MJ la trecut

Cristina Ciobanasu este trista pentru ca „Intotdeauna cand dispare un artist ca Michael Jackson, lumea ramane mai saraca. El va trai vesnic in sufletele noastre”. Cristinei ii place cel mai mult piesa Man In the Mirror si We Are the World pe care a si cantat-o alaturi de colegii ei de trupa.
 

 

MTV si ProFM dedica acest weekend comemorarii lui Michael Jackson. Pe MTV vei putea vedea cele mai tari videoclipuri ale artistului si documentare despre viata lui, iar ProFM va difuza piesele artistului iar ascultatorii ProFM vor putea castiga unul dintre cele 10 DVD-uri "This Is It" - distribuit de ProVideo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni