• PRO TV
  • Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos au acceptat provocarea "Ferma vedetelor"!

Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos au acceptat provocarea "Ferma vedetelor"!

Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos au acceptat provocarea "Ferma vedetelor"!

Obisnuiti cu scenele de concerte, cu camerele de luat vederi din platourile de televiziune, dar mai ales cu lumina reflectoarelor, Lili Sandu, Ami si Viorel Sipos au hotarat sa renunte pentru 3 luni la toate acestea, acceptand provocarea de a participa la al doilea sezon Ferma vedetelor! Alaturi de alti 9 concurenti, ei vor renunta la confortul lumii moderne si la stilul de viata cu care sunt obisnuiti pentru a trai viata la ferma.

Lili Sandu, actrita si cantareata cunoscuta publicului pentru filmele si serialele de televiziune in care a aparut, are o poveste demna de Hollywood! Timp de 6 ani, Lili Sandu a studiat actoria in Los Angeles, alaturi nume sonore ale cinematografiei internationale. Fire aventuroasa, mereu in cautare de provocari noi, Lili a acceptat pariul de a se lupta pentru titlul de Fermierul anului: „Sunt o fire competitiva si imi place spiritul competitiei! O sa lupt cu toate armele in batalia pentru acest titlu pentru a-mi demonstra ca-mi pot depasi limitele!”, a declarat Lili Sandu.  

Ami, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, a devenit cunoscuta publicului din Romania prin intermediul hitului Trumpet lights. Un alt succes sonor din repertoriul cantaretei este piesa Deja-vu! Colaborarea cu Grasu XXL a reusit sa doboare 20 de milioane de vizualizari pe YouTube si a cucerit 6 premii la diferite evenimente muzicale din Romania! Pasionata de muzica inca din copilarie, Ami a invatat sa cante la vioara, castigand numeroase concursuri de specialitate. „Sunt o persoana puternica, ambitioasa si ma pot adapta foarte repede chiar si in cele mai imposibile conditii. De abia astept sa incep lupta pentru Fermierul anului!”, a marturisit Ami.

Cu milioane de vizualizari pe YouTube, cu mii de concerte in palmares si zeci de hituri, constanteanul Viorel Sipos, membru al uneia dintre cele mai de succes trupe - 3SE, va lasa deoparte pentru o perioada proiectele sale pentru a participa la una dintre cele mai mari provocari din viata sa! „Proiectul Ferma vedetelor reprezinta o provocare mare si o experienta interesanta! Vreau sa-mi testez limitele si sa-mi inving cel mai mare adversar care e... insusi Viorel”, a declarat acesta. Oare viata de la malul Marii Negre il va ajuta in experienta de la malul Marii Mediterane?

Daca in primul sezon concurentii s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului intr-o locatie ascunsa in mijlocul padurii, in acest sezon cele 12 vedete se vor infrunta intr-o locatie exotica din insoritul Cipru! Timp de 3 luni, concurentii vor locui in conditii ca acum 100 de ani, complet izolati, fara acces la  telefoane mobile sau internet, fara electricitate. Iulia Vantur, gazda emisiunii, va fi alaturi de concurenti pentru a le repartiza sarcinile, provocarile, dar si recompensele sau pedepsele.

O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, in curand, la PRO TV, la Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni