“Las Fierbinti” a pasit cu dreptul in cel de-al treilea sezon

“Las Fierbinti” a pasit cu dreptul in cel de-al treilea sezon

Debutul celui de-al treilea sezon “Las Fierbinti” a strans in fata televizoarelor pe cei mai multi romani, dornici sa se reintalneasca cu celebrii si indragitii Celentano, Bobita sau Giani

Primul episod care a debutat joi seara de la 20.30 pe Pro Tv a fost lider imbatabil de audienta si nu a avut rival, devansand astfel toate celelalte programe ale orei. 14,7 puncte de rating si 30,9 % cota de piata a inregistrat “Las Fierbinti” pe publicul comercial in minutul de maxima audienta, 20.54, adica mai mult decat triplu fata de Antena 1, cu 4,5 puncte de rating si 9,3 % cota de piata.

“Las Fierbinti” a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public si pe intreg intervalul sau de difuzare, 20.27-21.30. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a condus cu o medie de 10,9 puncte de rating si 22,9 % cota de piata, fiind urmat la mare distanta de Antena 1 cu o medie de 5,8 puncte de rating si 12,2 % cota de piata. La nivelul publicului din mediul urban, “Las Fierbinti” a fost de asemenea lider cu o audienta medie de 9 puncte de rating si 16,2 puncte de rating, in vreme ce Antena 1 se clasa abia pe locul al treilea, dupa Kanal D, cu o medie de 5,7 puncte de rating si 10,2 % cota de piata.

La nivelul intregii populatii a tarii, Pro Tv a fost din nou lider cu 9,7 puncte de rating si 16,3 % cota de piata, urmat de Kanal D si de acasa TV, care a surclasat Antena 1, aceasta din urma situandu-se abia pe pozitia a patra in topul audientelor.

Rasul romanesc a hibernat destul, astfel ca cel de-al treilea sezon al mult indragitului serial “Las Fierbinti” a revenit joi seara la Pro Tv mai comic ca niciodata. Celentano a fost fara indoiala atractia serii, mai ales ca pret de cateva minute telespectatorii l-au vazut decis sa renunte la bautura, dupa ce crede ca l-a parasit nevasta.

Numai ca “relevatia”, dupa cum o numeste el, nu dureaza mult si, intors acasa unde le gaseste pe nevasta si pe soacra, Celentano cauta cu disperare sticla! Si pentru Bobita si Giani “combinatiile” se tin lant si ii aduc in cele mai penibile ipostaze, in vreme ce politistul Robi a debutat in noul sezon mai zelos ca niciodata: a crezut ca a capturat un grup de terorosti ce se adaposteau in tirul ce ii darama casa Aspirinei. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni