• Emisiuni
  • Vocea României
  • Larisa Mirabela Ciortan, fostă concurentă de la Vocea României, s-a reinventat și are succes peste hotare

Larisa Mirabela Ciortan, fostă concurentă de la Vocea României, s-a reinventat și are succes peste hotare

Larisa Mirabela Ciortan, fostă concurentă de la Vocea României, s-a reinventat și are succes peste hotare

Fosta concurentă de la „Vocea României” Larisa Mirabela Ciortan s-a reinventat. Acum se recomandă Aris, iar alegerea a fost una de bun augur, căci succesul ei a depășit granițele României.

Aşa aş vrea să mă ştie lumea de acum, cu numele de Aris, să ştie că m-am reinventat. Lucrez cu F. Charm și am am lansat împreună mai multe piese”, ne-a mărturisit solista, fericită că melodia ei „S.O.S”, lansată în urmă cu puțin timp, are mare succes peste hotare. „Este vorba de o piesă la care ţin foarte mult şi reprezintă strigătul de ajutor al unei femei care este captivă într-o relaţie toxică. Mulţi dintre noi am trecut prin asemenea momente şi am ales să facem compromisul de a trăi într-o minciună, doar pentru că i-am iubit pe cei care ne-au rănit. Avem succes mare cu S.O.S. în Rusia și s-a extins în Belarus, Polonia, Ucraina, Emiratele Arabe, Letonia, Kazahstan, Danemarca, Grecia, Turcia și alte țări unde a fost difuzată”, a dezvăluit artista.

Oceana și Aris, la Soci - Rusia

Piesa e produsă de F. Charm și are două variante, una în limba română și alta în limba engleză. În scurta sa existență, piesa a beneficiat și de un remix, care stă de câteva luni în Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 3 (două săptămâni la rând). Totodată, piesa a ajuns și în Shazam Ucraina, Shazam Kazahstan, Shazam Bulgaria. 

Aris, împreună cu Headway

„În luna mai am fost la evenimentul organizat de Europa Plus Tv - Hit Non Stop (Sochi - Rusia) la care am fost invitată să cânt alături de artiști mari precum Eva Simons, Oceana, Headway, Maruv & Boosin, Betta Lemme, Alvaro Soler şi am fost premiată pentru piesa S.O.S. Au fost multe nume mari acolo. Am primit și un premiu, acolo fiind premiate piesele care au fost hituri în prima parte a anului 2018. Printre care și piesa mea, pe care am cântat-o live, în Soci”, ne-a povestit Aris. Cântăreața promite piese noi și colaborări surpriză.

Ascultă mai jos piesa S.O.S. a lui Aris!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni