• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Liviu din LaLa Band a primit o veste greu de suportat. A aflat ca sufera de o boala grava si trebuie sa lupte pentru viata lui

Liviu din LaLa Band a primit o veste greu de suportat. A aflat ca sufera de o boala grava si trebuie sa lupte pentru viata lui

Liviu din LaLa Band a primit o veste greu de suportat. A aflat ca sufera de o boala grava si trebuie sa lupte pentru viata lui

Necazurile se tin scai de membrii trupei LaLa Band. Tinerii trebuie sa ia o hotarare in ceea ce priveste destinul trupei, insa unul dintre colegii lor, Razvan, are un accident cu motorul si are nevoie de ajutorul prietenilor sai.

Adolescentii se afla in fata unei alegeri dificile: sa lupte individual sa depaseasca experienta din padure care le-a traumatizat vietile, sau impreuna, in formula LaLa Band? Raluca si Ioana realizeaza o ultima incercare de a reuni trupa LaLa Band.

Vezi tot episodul ACUM pe voyo.ro

Prin intermediul unui Fan Page anunta un concert de adio si o intalnire cu fanii intr-un loc public. Toti membrii Lala Band merg la spital pentru ca unul din colegi, Razvan sufera un accident cu motorul si are nevoie de sange. Toata trupa se ofera sa il ajute, dar se pare ca Razvan nu este singurul care are nevoie de ajutor. In urma unor analize de sange, lui Liviu i se depisteaza o boala grava . El va trebui sa duca o lupta pentru viata lui.



*** HIV nu infectează doar utilizatorii de droguri! HIV este un virus care se transmite prin contact sexual oral/anal/vaginal neprotejat (fără prezervativ) cu o persoană infectată. De asemenea, HIV se transmite prin folosirea în comun a unor obiecte care taie sau înţeapă cu o persoană infectată. O altă modalitate de transmitere este prin contact direct cu sângele unei persoane infectate şi de la mamă la copil. În România, HIV se transmite majoritar prin contact sexual neprotejat, fără prezervativ. Protejează-te!


“In urma incidentului din padure, membrii formatiei sunt reticenti la ideea de a se reuni pentru ca in mintea lor se naste gandul ca impreuna atrag raul si ca separat macar vor fi in siguranta. Eu sunt convinsa ca sunt probe la care acestia sunt supusi pentru a consolida relatia care ii uneste, probe pe care vom vedea daca le vor depasi. Povestea ma ajuta mult sa intru in firul povestii si sa joc cat mai natural secventele triste”
, spune Alina.

“Membrii Lala Band trec printr-o convalescenta, incercand sa se vindece, usor usor, cu ajutor din afara, de dramele prin care au trecut. Le este frica de faptul ca, fiind toti la un loc, sunt o tinta usoara si... sigura. Ii sperie ideea ca ar putea sa treaca din nou prin tot ce au trecut. Reactia lui Liviu este, la inceput, una de totala respingere a ideii ca este bolnav. Este un tanar cu multe visuri, cu multa iubire de oferit, dar bolnav de o boala care ii spulbera toate planurile. Oare va reusi sa treaca peste? Sau va ceda.. Ramane de vazut”, spune Liviu.

“Asta mai lipsea, dupa ce Raluca si Ioana fac eforturi sa reuneasca LaLa Band. Dar iata ca viata le mai da o lectie, pe principiul ca un necaz nu vine niciodata singur. Poate ca suferinta aceasta ii va face sa mediteze la lucrurile esentiale, iar LaLa Band va straluci din nou pe scena!”, spune Adela Popescu. Oare efectele actiunilor lui Dragsolav se intorc impotriva sa? Pentru ca starea de sanatate a lui Dragoslav este precara si este internat de urgenta la spital!

Zana, Tantica si Gica continua ancheta in ceea ce priveste atentatul cu bomba din padure care a pus in pericol viata tinerilor din LaLa Band.

Ce se va alege cu trupa LaLa Band? Ce decizie iau membrii trupei? Dar ce spun fanii? Oare va supravietui Razvan? Dar Dragoslav? Fanii “Pariu cu viata” vor afla raspunsul la aceste intrebari urmarind luni, de la 20.30, la Pro Tv, un nou episod din serialul lor preferat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni