LaLa Band a ridicat 5.000 de fani in picioare la concertele de la Bacau si Suceava!

LaLa Band a ridicat 5.000 de fani in picioare la concertele de la Bacau si Suceava!

“Pariu cu viata” incepe la PRO TV din 17 septembrie.

Startul primului turneu LaLa Band a fost halucinant! Trupa vedeta din “Pariu cu viata” a ridicat mii de fani in picioare la concertele de la Bacau si Suceava. Concertul care a dat startul a fost cel sustinut la Teatrul de Vara din Bacau, unde fanii trupei au epuizat toate biletele puse in vanzare.

LaLa Band a oferit si al doilea show exceptional, sambata, in Cetatea de Scaun a Sucevei, unde fanii care au asteptat foarte mult timp sa isi vada idolii, au avut in sfarsit ocazia de a canta cele mai indragite piese din serialul-fenomen “Pariu cu Viata” , dar si cele de pe cel mai nou album al trupei:“LaLa Summer Love – LaLa Love Stories”.

Tot aici, unul dintre restaurantele sucevene, in care tinerii din LaLa Band s-au oprit sa manance, a fost luat cu asalt de o multime de fani care vroiau sa ia autografe de la fiecare membru al trupei! Accesul a fost blocat la propriu de fanii entuziasmati.

 “E cu totul special tot ceea ce ni se intampla! Drumurile prin tara, repetitiile, probele de sunet, concertele si mai ales intalnirile cu fanii!” ne-a spus Alina.

 “Cand noi am strigat “LaLa”, publicul a strigat “Band”. Asta este unul dintre momentele mele preferate din concerte, atunci cand mii de oameni ne striga numele la unison! E o vibratie si un sentiment ce nu pot fi descrise in cuvinte. Am ramas impresionata ca o fetita din satul meu natal, Vorona Mare a strabatut tot drumul de acolo ca sa ne vada.” ne-a spus entuziasmata Criss.

  Turneul nostru a debutat in forta! Stiu ca cel de la Bacau a fost sold out, ceea ce inseamna o mare bucurie si onoare cand simtim ca fanii ne iubesc si sunt alaturi de noi in orice oras al tarii. E ceva absolut extraordinar sa stai pe scena si sa vezi oamenii la orizont strigand de fericire,” a spus Vlad.

 “Sesiunea de autografe pe care am oferit-o duminica a fost extrem de emotionanta! 30 dintre cei mai mari fani ai nostri, castigatorii concursului de pe Facebook, ne-au asteptat plangand si tremurand in holul hotelului. Pentru ca ne-am dorit sa profitam la maxim de fiecare oras in care ajungem, in cadrul turneului, am refuzat sa plecam inainte de a vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, unde un ghid ne-a introdus in frumoasa ei istorie.” a adaugat Sore.

  Multa lume ne intreaba daca nu cumva suntem obositi dupa repetitii, filmari si mai ales concerte, iar noi nu intelegem intrebarea pentru ca fiecare concert ne da o stare extrem de buna. E un schimb de energii uimitor intre noi si fanii nostri, in timpul fiecarui concert. Acelasi lucru l-am simtit atat la Bacau, cat si la Suceava, unde publicul a fost format din mii de persoane”, a spus Rapha.

La Bacau, tinerii au cantat live peste pozitiv conform conditiilor contractuale iar la Suceava show-ul sustinut de LaLa Band a fost  100% live, fiind concertul care a strans cei mai multi oameni in locatia respectiva. 

Fanii pot participa la 3 concerte 100% live, semnate LaLa Band pe 15 septembrie in Piata Mica din Sibiu, pe 16 septembrie in Cetatea Sighisoarei si pe 29 septembrie la Galati. 

Urmatoarele orase in care trupa – vedeta isi da intalnire cu fanii: sunt Resita (10 septembrie - Sala Polivalenta), Timisoara (11 septembrie - Sala Capitol), Cluj (13 septembrie – Casa de Cultura), Deva (14 septembrie – Casa de Cultura Dragan Munteanu)  si Piatra Neamt (30 septembrie – Sala Polivalenta).

Toate aceste cinci concerte vor fi cantate live peste pozitiv, in cadrul carora fanii vor putea asculta si cinci piese unplugged! Publicul va putea asculta piese din sezonul 3 al serialului „Pariu cu Viata” ce se va lansa pe 17 septembrie la Pro TV, si in acelasi timp vor fi proiectate clipuri din acelasi sezon.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni