• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • LaLa Band a lansat la Happy Hour primul videoclip din cariera trupei: "Dance Dance Dance" feat. John Puzzle: VIDEO

LaLa Band a lansat la Happy Hour primul videoclip din cariera trupei: "Dance Dance Dance" feat. John Puzzle: VIDEO

LaLa Band a lansat la Happy Hour <span style="color: rgb(255, 0, 0);">primul videoclip din cariera trupei:</span> "Dance Dance Dance" feat. John Puzzle: VIDEO

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata, care revine cu sezonul 3 din 17 septembrie la Pro Tv, a filmat primul clip din cariera, oferind o imensa bucurie milioanelor de fani din toata tara, dar si o mare satisfactie profesionala lor, cea mai cunoscuta “gasca” din Romania.

Noul single pentru care LaLa Band a filmat videoclip se numeste “Dance Dance Dance” si este un featuring cu Ionut Radu aka John Puzzle, cel care semneaza toate piesele trupei. 

Peste 12 ore de filmare, zeci de costume special realizate pentru clip, o coregrafie realizata de peste o suta de ori, 5 locatii din centrul Bucurestiului si 3 saptamani de repetitii! Acestea sunt o parte din elementele desfasurarii de forte necesara filmarii primului videoclip LaLa Band, care s-a vazut IN PREMIERA la Happy Hour:

Coregrafia pentru clipul “Dance Dance Dance”, semnata de Vica, a fost una extrem de grea, pe care tinerii din LaLa Band au repetat-o timp de trei saptamani.

Pe tot timpul filmarilor, deasupra pietei Unirii a zburat un mini-elicopter cu o camera incorporata, care a surprins cadre inedite.

In plus, costumele folosite in videoclip au fost noi, special create pentru LaLa Band, acestea facand parte din noul stil vestimentar abordat de trupa. Peste 50 de fani aflati in imprejurimi au fost imediat atrasi de valva produsa in jurul trupei si au asteptat pana cand tinerii au luat o pauza, pentru a primi autografe.

 

E un moment pe care l-am asteptat inca de la-nceput, acela in care sa filmam primul nostru clip muzical! “Dance Dance Dance” e cel mai nou single LaLa Band si deja a devenit o piesa de suflet a fanilor nostri.”  a spus entuziasmata Alina

Videoclipul piesei “Dance Dance Dance” este cel mai potrivit cadou, in momentul asta, pentru publicul nostru.  De abia astept sa vad produsul final!” ne-a spus Criss.                                              

Sunt foarte entuziasmat de tot ceea ce s-a-ntamplat la filmarile videoclipului nostru! Am avut toti o energie debordanta si am urmat intocmai indicatiile regizorului pentru ca totul sa iasa ca la carte.” a adaugat Vlad.

Fiind déjà familiarizata cu filmarile de clip pentru proiectul meu solo, nu mi-a fost deloc greu. A fost un schimb de energii incredibil de frumos.” a declarat Sore.

Starea piesei compusa de Ionut Radu si scenariul clipului s-au imbinat perfect! Cat despre filmarile propriu-zise nu pot sa spun decat ca au fost senzationale, ne-am simtit toti atat de bine si chiar daca dansul ne-a solicitat foarte mult din punct de vedere fizic bucuria filmarii primului videoclip ne-a dat putere si energie", a adaugat Rapha.

La Happy Hour, tinerii din LaLa Band au primit si discul de aur, pentru 10.000 de copii vandute:

LaLa Band lanseaza nu doar primul videoclip din cariera, „Dance, dance, dance”, ci si mult-asteptatul turneu national, al carui start a fost dat pe 31 August la Bacau. 

Urmatoarele orase in care va ajunge LaLa Band sunt: 

10 septembrie – Resita

11 septembrie – Timisoara

13 septembrie – Cluj

14 septembrie – Deva

15 septembrie – Sibiu

16 septembrie – Sighisoara

29 septembrie – Galati

30 septembrie – Piatra Neamt.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni