• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Joia perfecta: "Happy Hour", Stirile ProTV, "Las Fierbinti", "Spitalul de dementa" si meciul Steaua - Stuttgart, printre preferintele romanilor

Joia perfecta: "Happy Hour", Stirile ProTV, "Las Fierbinti", "Spitalul de dementa" si meciul Steaua - Stuttgart, printre preferintele romanilor

Joia perfecta: "Happy Hour", Stirile ProTV, "Las Fierbinti", "Spitalul de dementa" si meciul Steaua - Stuttgart, printre preferintele romanilor

Joi, 22 noiembrie, telespectatorii ProTV au avut parte de multa comedie, sport, stiri si divertisment de calitate care i-au facut sa-si petreaca ziua in compania programelor ProTV.

Astfel, Catalin Maruta si invitatii sai au adus un ultim omagiu marelui actor Serban Ionescu . La Happy Hour, telespectatorii ProTv au putut urmari integral ultimul interviu al actorului acordat lui Catalin Maruta, dar si cele mai emotionante momente din viata si cariera actorului. Emisiunea a adunat in fata micilor ecrane in minutul de aur de la 18.38 aproape 2 milioane si jumatate de romani.

Pro Tv a fost lider de audienta pe tot intervalul emisiunii, obtinind pe publicul comercial din mediul urban o audienta medie de 6,4 puncte de rating si 20,3% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea 5,2 puncte de rating si 16,5% cota de piata. La nivelul intregului public din Romania, Pro Tv era lider de audienta cu 8,6 puncte de rating si 20,1% cota de piata si cu o medie de peste 1 milion si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 inregistra doar 6,1 puncte de rating si 14,3% cota de piata.

Astazi, la Happy Hour, Catalin Dancu, avocatul lui Serban Ionescu si omul care i-a fost alaturi pana in ultima clipa, face dezvaluri despre ultimele momente si ultimele dorinte ale actorului rostite pe patul de spital. Tot atunci, Catalin Dancu va spune de ce testamentul lasat de Serban Ionescu va surprinde multa lume.

Telespectatorii au ramas pe ProTv si dupa Happy Hour, cind Andreea Esca a adus in fata telespectatorilor cele mai importante stiri ale zilei. Stirile ProTv de la ora 19.00 au fost urmarite in minutul de aur de la 19.16 de aproape 2.700.000  de telespectatori din toata tara.

Serialul “Las Fierbinti” a fost asteptat de catre fanii sai cu sufletul la gura, in minutul de aur de la 20.58, in fata televizoarelor  aflindu-se aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori din intreaga tara. Pro Tv a obtinut audiente medii mai mult decit duble fata de Antena 1, astfel ca, in timp ce in intervalul 20.25 – 21.25, ProTv inregistra 10,7 puncte de rating si 22,8% cota de piata, Antena 1 obtinea doar 5,3 puncte de rating si 11,2% cota de piata. Pe intreg publicul din mediul urban ProTv era lider de audienta cu 8,9 puncte de rating si 17,1% cota de piata, in timp ce Antena 1 se situa pe locul al treilea cu 4,6 puncte de rating si 8,8% cota de piata, dupa Kanal D cu 5,6 puncte de rating si 10,8% cota de piata. Clasamentul se mentine si la nivelul intregului public din Romania, ProTv situindu-se in fruntea clasamentului cu 9,9 puncte de rating si 17,6% cota de piata, cu o medie de aproape 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 se clasa pe locul al treilea cu mai putin de jumatate din audienta ProTv, 4,0 puncte de rating  si 7,2% cota de piata, dupa Kanal D.

Joia perfecta a continuat cu “Spitalul de dementa”, care a fost lider de audienta pe toate targeturile. Cu o audienta medie de 9,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,6%, programul s-a situat pe locul I in topul preferintelor telespectatorilor, urmat de Antena 1 cu 6,0 puncte de rating si 12,1% cota de piata.
   
La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat abia pe locul al treilea (cu 5,3 puncte de rating si 10,0% cota de piata) dupa ProTv care inregistra 8,3 puncte de rating si 15,6% cota de piata si Kanal D cu 5,6 puncte de rating si 10,6% cota de piata. Acelasi clasament se regaseste si la nivelul intregului public din Romania, unde ProTv este lider de audienta cu 9,9 puncte de rating si 18,1% cota de piata si o medie de aproape 2 milioane de telespectatori, urmat de Kanal D si abia pe locul al treilea de Antena 1 cu 4,5 puncte de rating si 8,3% cota de piata.
   
Meciul de fotbal Steaua – Stuttgart a fost urmarit de aproape 3 milioane de romani in minutul de aur de la 22.20. Difuzat intre 22.05 – 23.56, meciul difuzat de ProTv a inregistrat audienta aproape tripla fata de urmatoarea clasata. Astfel, Pro Tv a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani lider de audienta cu 12,1 puncte de rating si 29,3% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra o audienta medie de 4,3 puncte de rating si 10,4% cota de piata.

Acelasi clasament se regaseste si pe intreg publicul din mediul urban cind ProTv se situeaza in fruntea clasamentului cu 11,6 puncte de rating si 27,5% cota de piata, urmat pe locul al doilea de Antena 1 care obtine doar 3,7 puncte de rating si 8,7% cota de piata, dar si pe intreg publicul din Romania cu 11,3 puncte de rating si 28,4% cota de piata, fata de Antena 1 care inregistra doar 3,3 puncte de rating si 8,3% cota de piata.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni