• PRO TV
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Tudor Constantinescu, juratul "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care incepe luni, la ProTV

INTERVIU EXCLUSIV cu Tudor Constantinescu, juratul "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care incepe luni, la ProTV

INTERVIU EXCLUSIV cu Tudor Constantinescu, juratul "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care incepe luni, la ProTV

Incepand cu 29 februarie, "Bake Off Romania" va aduce in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie!

Tudor Constantinescu, unul dintre juratii "Bake Off Romania", a raspuns mai jos unui set de intrebari, special pentru pasionatii de bucatarie si deserturi de calitate:

- In curand urmeaza sa vedem la televizor cea mai dulce emisiune, Bake Off Romania. Ce inseamna pentru tine acest proiect? 

- "Bake Off Romania este cea mai frumoasa emisiune la care am avut o onoarea sa particip pana acum . Au fost opt saptamani magice, chiar daca pe alocuri au existat si zile de filmari grele si foarte lungi. M-am bucurat sa cunosc oameni talentati, care au pus tot sufletul si pasiunea lor in preparatele pe care le-au creat de-a lungul probelor. Abia astept ca telespectatorii sa se bucure de acest moment dulce."

- Descrie-ne in 3 cuvinte Bake Off Romania:

- "Dulce, amuzant, pasionant, dar si emotionant. Nu am reusit sa ma incadrez in trei cuvinte

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni