• PRO TV
  • Interviu exclusiv cu Gabriel Coveseanu. "Eu o sa fiu mesagerul dragostei in show-ul Ma insoara mama"

Interviu exclusiv cu Gabriel Coveseanu. "Eu o sa fiu mesagerul dragostei in show-ul Ma insoara mama"

Interviu exclusiv cu Gabriel Coveseanu. "Eu o sa fiu mesagerul dragostei in show-ul Ma insoara mama"

Gabriel Coveseanu asteapta mamele sa-si inscrie baietii in cel mai nou reality show difuzat de PRO TV, "Ma insoara mama". Iata ce a declarat Cove despre cea mai asteptata emisiune. 

Cum ai primit propunerea de a prezenta reality show-ul “Ma insoara mama!”?

Am primit aceasta propunere cu mare bucurie pentru ca sunt genul de om caruia ii place sa stea de vorba cu oamenii si atata timp cat pot sa ofer o mana de ajutor semenilor mei, o fac cu mare drag. 

Care va fi rolul tau? Ce va trebui sa faci?

Eu o sa fiu mesagerul dragostei in acest show si voi incerca sa gasesc femeia potrivita pentru baiat si nora ideala pentru soacra. ”Ma insoara mama!” este un reality show care s-a bucurat de mult succes in toate tarile in care a fost difuzat si sunt convins ca si romanii il vor aprecia. Mamele isi inscriu baietii necasatoriti, trecuti de adolescenta si care inca locuiesc in casa parinteasca, intr-o cursa care se poate termina la altar. Incercam sa gasim sotia perfecta pentru baiat cu acordul si ”sub atenta supraveghere” a mamei. Nu o sa fie usor, dar cu siguranta o sa fie o experienta de neuitat, iar cei care se vor inscrie o sa aiba parte de surprize, dar si de foarte multa distractie.

Ai mai fost vreodata in rolul de Cupidon pana acum? Ai mai incercat asta?

(rade) Ocazional si fara sa-mi propun. Da, am mai intins o mana de ajutor prietenilor si am facut-o cu cea mai mare placere. 

La ce trebuie sa se astepte telespectatorii de la noul proiect?

Telespectatorii trebuie sa se astepte la un show de televiziune in care vom regasi situatii de viata, unele mai amuzante, altele poate mai serioase. Sunt convins ca foarte multi tineri se vor regasi in acest show. 

In emisiunea ta, mamele isi vor inscrie baietii in competitie si vor avea un cuvant important de spus in alegerea fetei. Ti s-a intamplat vreodata ca parintii tai sa intervina in relatiile tale?

Nu, mama nu s-a bagat niciodata in alegerile mele, m-a lasat intotdeauna sa aleg ce e mai bine pentru mine indiferent de varsta pe care o aveam, dar ma gandesc ca poate uneori ar fi fost bine sa intervina pentru ca am mai si gresit.

In ce relatie esti cu soacra ta?

(rade) M-am inteles foarte bine cu soacrele mele, cu fetele lor mai putin. Serios, am o relatie extraordinara cu soacra mea, e o femeie de nota zece.

Esti de acord cu zicala “soacra, soacra, poama acra”?

Nu. Deloc. Cred ca soacra poate fi cea mai dulce persoana din lume, care poate avea grija de tine mai mult decat partenera, dar tine si de abilitatea ta de a construi o relatie frumoasa cu ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni