• PRO TV
  • A incercat sa triseze, dar juriul "l-a mirosit" imediat. "MasterChef e inchis pentru tine". VIDEO

A incercat sa triseze, dar juriul "l-a mirosit" imediat. "MasterChef e inchis pentru tine". VIDEO

A incercat sa triseze, dar juriul "l-a mirosit" imediat. <span style="color:#f00;">"MasterChef e inchis pentru tine". VIDEO</span>

Show-ul e integral pe voyo.ro.

Numai amatorii fara niciun fel de experienta pot concura la marele titlu de MasterChef. Unul din pretendenti a incercat sa triseze, dar minciuna lui a avut picioare scurte.

Radu Robescu are 28 ani si e de meserie fotograf – sau cel putin, asa s-a prezentat el la preselectiile Masterchef.

Am venit cu un muschi de porc in aluat sarat. Am invatat sa gatesc de la bunica mea” le-a spus tanarul concurent juratilor.

Este posibil! Afla cum poti sa gatesti 800 de portii cu doar jumatate de litru de ulei

Dupa ce l-au privit toti trei cum pregateste mancarea si cum manuieste ustensilele de bucatarie, Catalin Scarlatescu i-a spus sa inchida focul la aragaz si sa se opreasca din ce face, inainte ca preparatul sa fie gata aranjat in farfurie, numai bun pentru a fi gustat de juriu. 

CLICK AICI sa vezi toata emisiunea pe Voyo.ro!

Facebook OFICIAL MasterChef

Te misti mult prea repede, mult prea bine, ai vreun secret?” l-a intrebat Florin Dumitrescu, in timp ce se apropia de el. Intimidat, tanarul a raspuns ca a facut, intr-adevar, practica intr-o bucatarie.

“Daca nu ai fost practicant intr-o bucatarie profesionista, la cum te misti, la cum arata farfuria, tu ai fi castigat MasterChef de-acuma” i-a spus Florin. “Ai pus mana pe tigaie cum face un bucatar. Toci cum toaca un bucatar. Aranjezi farfuria exact ca un bucatar”.

“Apropo, ai nevoie de un job?” l-a intrebat Catalin Scarlatescu, impresionat de calitatile lui. “Sa stii ca maine poti sa inceput munca intr-un restaurant. Dar MasterChef e inchis pentru tine” a apreciat Florin Dumitrescu.

Dupa ce a plecat, juratii s-au dus sa guste din mancarea lui. Catalin Scarlatescu: “Mama, ce bucatar smecher e asta, si e tanar!” .

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni