• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Imaginea care i-am impresionat pe fani. Cat de bine arata mamica la trei saptamani de la nasterea micutului Alexandru

Imaginea care i-am impresionat pe fani. Cat de bine arata mamica la trei saptamani de la nasterea micutului Alexandru

Imaginea care i-am impresionat pe fani. Cat de bine arata mamica la trei saptamani de la nasterea micutului Alexandru

Adela Popescu reuseste mereu sa isi impresioneze fanii cu tinute mereu la moda si chiar daca a devenit mamica de numai trei saptamani, silueta vedetei nu s-a modificat.

Artista isi permite sa poarte orice fel de tinuta de vara, iar cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook nu face decat sa confirme acest lucru. Imbracata intr-un tricou lejer si o pereche de pantaloni scurt, frumoasa vedeta a impresionat.

Fotografia in care isi tine bebelusul in brate, in curtea casei, in timp ce se relazeaza in leagan a strans zeci de mii de like-uri. "Esti o mamica foarte frumoasa" au fost cuvintele care s-au regasit in majoritatea mesajele scrise de fani la sectiunea de comentarii.

Micutul Alexandru este deja unul dintre cei mai indragiti bebelusi de vedete, iar de fiecare data cand parintii publica imagini cu el, prietenii virtuali le multumesc ca ii tin la curent cu ceea ce se intampla in viata lor.

Adela Popescu a nascut pe data de 11 iunie un baietel perfect sanatos. Vedeta a nascut natural la o clinica din Capitala, iar de atunci si pana acum, micutul Alexandru le ocupa tot timpul parintilor lor si in acelasi timp este centrul universului lor.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni