• PRO TV
  • Gina Pistol si Cristina Cioran - duel la categoria grea!

Gina Pistol si Cristina Cioran - duel la categoria grea!

Gina Pistol si Cristina Cioran - duel la categoria grea!

Au mai ramas doar doua saptamani pana la marea finala de pe 30 mai! Ieri seara, doua femei determinate sa lupte au intrat in ring si s-au duelat in probe de forta. Cristina Leul din Dobrogea Cioran s-a confruntat intr-o batalie foarte stransa cu Gina Diavolul din Teleorman Pistol. Cea care a reusit sa isi demonstreze puterea si sa faca un pas inainte catre finala a fost Cristina, Gina parasind Ferma Vedetelor dupa o luna. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, intre 22:32 - 23:39, de aproximativ 1.1 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 23:39, peste 1.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 8.6 puncte de rating si 23.0% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 6.5 puncte de rating si 17.6% share.

Cele doua dueliste au fost intampinate cu cantec, aplauze si strigate de incurajare cand au intrat in hambarul duelului. Gina i-a spus lui Ionut, cel care a trimis-o la duel, inainte de a incepe lupta: „Daca tu ai zis ca esti razbunator, eu sunt de-a dreptul diabolica!”. Cristina, cea care are cea mai multa experienta si a trecut prin trei dueluri, a spus: „Nu stiu daca constituie asta un avantaj! Un avantaj il constituie faptul ca mi-am ales probele, dar si experienta de duel intr-adevar, desi la duelul al doilea nu mi-am ales probele!”. 

La prima proba, Invartita busteanului, fiecare a stat la cate un capat al unui bustean si au trebuit sa impinga pentru a lua steagul din mijlocul ringului. Cea care a reusit sa ia steagul de trei ori a fost Cristina. 

La cea de-a doua proba, Trece granita, cele doua dueliste au stat de-o parte si de alta a unei linii trasate cu flacari. Ele au avut o sfoara de care au trebuit sa se traga una pe alta peste linia care delimita terenul. Cea care a trecut granita de cinci ori si a pierdut proba a fost Gina. Aceasta proba a adus controverse atat in ring cat si in gradena: „Esti rautacios!”, i-a spus Augustin lui Ionut. 

Confruntarea plina de tensiune i-a adus Cristinei numai cuvinte de lauda pentru castigarea acestui duel: „Exact cum m-am asteptat! Un duel dur si spectaculos ca, de altfel, toate duelurile pe care le-a avut Cristina pana acum!”, a spus Vica. 

Despre duelul cu Cristina, Gina a spus: „A fost un duel foarte greu! Sunt mandra de mine ca m-am descurcat, zic eu, foarte bine. Ma descurcam si mai bine daca ii tineam piept Cristinei. Nu imi pare rau ca am provocat-o pe Cristina! Si Vica este la fel de puternica. Oricum ambele veneau din pozitia celui avantajat si alegeau, la fel, probe de forta fizica!”. 

Despre experienta traita la Ferma Vedetelor, Gina a completat: „A fost experienta foarte frumoasa! Ferma a reprezentat casa pentru astea patru saptamani pe care le-am stat aici. Nu ai cum sa nu te atasezi emotional de zona asta, de animalele de aici!”. 

Dupa duel, Iulia Vantur le-a dat cea mai buna veste si a elucidat misterul cheilor gasite in comoara ascunsa: „Cheia care se va potrivi in acest lacat va aduce persoanei castigarea locului direct in marea finala!”. Cand au auzit aceste cuvinte, concurentii au inceput sa strige de bucurie si sa se entuziasmeze la ideea ca au aceasta oportunitate. Ei au incercat cheile pe rand si au constatat cu uimire ca niciuna dintre cheile alese de ei nu au deschis cutia, iar sansa de a merge direct in marea finala a fost aruncata in rau, impreuna cu restul cheilor ramase. 

Au mai ramas doar sase in cursa catre marea finala: George Vintila, Augustin Viziru, Cristina Cioran, Vica Blochina, Ionut Iftimoaie si Dan Helciug: „Toti sunteti niste castigatori! Ati ajuns pana aici, ati muncit atat de mult, ati supravietuit, v-ati adaptat, asa cum spuneam, iar cand veti pleca de aici, veti avea un bagaj mare! Imi pare rau ca nu s-a nimerit nicio cheie! Lacatul a ramas inchis!”, le-a spus Iulia. 

Inainte de a pleca din ferma, Gina si-a lasat amprenta si mai adanc asupra fermierilor. Ea le-a demontat usa de la toaleta si a ascuns-o in pod, unde dorm servitorii. Cand au realizat gluma facuta de Gina, concurentii au inceput sa rada, amintindu-si de farsa facuta de Stefan Stan, care le-a luat paravanul: „Acum realizez ca unul dintre cele mai importante lucruri din ferma este usa de la baie!”, a spus Cristina zambind. Cei care nu au zambit pana la final au fost baietii, care au muncit seara, in ploaie, pentru a pune o alta usa la toaleta. 

In editia de luni, Dan va avea parte de cea mai frumoasa surpriza din cele trei luni petrecute in ferma, iar Cristina va face ceva ce nu a mai facut niciodata in viata. Pe cine a lasat Gina fermierul saptamanii, dar si ce persoana draga il va vizita pe Augustin, ramane de vazut luni, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni