• PRO TV
  • Gina Pistol, noul fermier al saptamanii la Ferma Vedetelor

Gina Pistol, noul fermier al saptamanii la Ferma Vedetelor

Gina Pistol, noul fermier al saptamanii la Ferma Vedetelor

Dupa tensiuni si discutii, fermierii au ajuns la concluzia ca mai au foarte putin timp de stat la Ferma Vedetelor si pentru aceasta perioada ei isi doresc liniste si armonie. Gina Pistol a fost aleasa de Doinita pentru a fi fermierul saptamanii, iar nea Rata a venit sa locuiasca la ferma pentru a le da concurentilor o mana de ajutor.

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 22:23 de peste 1.5 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 22:18, peste 1.9 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut 9.0 puncte de rating si 20.8% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 7.5 puncte de rating si 17.3% share.

Cristina a avut parte de momentul de intimitate mult visat si s-a intalnit cu iubitul ei, dupa doua luni in care nu s-au vazut. Intalnirea a fost plina de emotie, imbratisari, sarutari lungi, vesti de acasa si lacrimi de dor. Cei doi au ras si au glumit, iar Cristina a impartasit cu iubitul ei experientele prin care a trecut: „Nu m-am asteptat sa il vad azi! A fost superb! M-am simtit fix ca la a doua intalnire cu Traian, a fost fix asa senzatia. Emotia aia de inceput!”.

Jocurile acestei duminici au presupus o serie de competitii pe echipe: cursa cu saci, cu galeti si trasul sforii peste linia de marcaj. Concurentii s-au distrat copios si au castigat zacusca, ciuperci si miere, care au fost binevenite, deoarece au inceput sa ramana fara provizii. 

Vremea urata si ploioasa i-a tinut pe fermieri in acasa. Nea Rata a venit cu materiale de constructii pentru a termina ce au inceput, a facut inventarul alimentelor si a constatat ca nu mai au provizii. El le-a dat instructiuni pentru a face curat si cald in camera fermierului sef, deorece vor avea parte de musafiri importanti: el si valiza lui. Astfel, nea Rata va ramane in ferma alaturi de concurenti pentru a-i ajuta sa se organizeze: „Cu el prezent o sa fie altceva!”, a spus Ionut. 

Iulia Vantur a fost insotita cu cantec catre casa si asteptata cu nerabdare pentru a da marile vesti. Spiritele s-au incins din nou in jurul mesei cand au inceput sa dezbata reactiile din momentul duelului. Scrisoarea Doinitei a starnit emotii puternice, iar mesajele pentru fiecare coleg in parte  au adus pareri de rau, dar si noi intrigi intre concurenti: „Discutand puteti sa rezolvati anumite probleme. Era singurul lucru pe care voiam sa vi-l comunic.”, le-a spus Iulia. Alegerea Ginei in pozitia de fermier al saptamanii a fost anticipata de ceilalti fermieri, iar ea a spus: „Eu sunt pe love and peace!”. 

In editia de astazi, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se desfasoara lucrurile cu Nea Rata in Ferma Vedetelor, cum se organizeaza concurentii, pe cine va alege Gina drept servitori, dar si cine este invitatul surpriza care le va calca pragul fermierilor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni