• PRO TV
  • George Vintila este Fermierul Anului! Ferma Vedetelor - o finala plina de tensiune, neprevazut si emotii!

George Vintila este Fermierul Anului! Ferma Vedetelor - o finala plina de tensiune, neprevazut si emotii!

George Vintila este Fermierul Anului! Ferma Vedetelor - o finala plina de tensiune, neprevazut si emotii!

Bucuresti, 31 mai – George Vintila este marele castigator al celui mai tare reality show 100% romanesc, Ferma Vedetelor, obtinand ieri seara trofeul Fermierul Anului. A fost o finala plina de tensiune, care l-a purtat pe George prin nenumarate stari emotionale, de la presiune la soc, de la emotie la fericire pura. A petrecut sase saptamani in ferma, unde a dovedit prin munca ca este un om capabil, care nu se fereste de nicio sarcina. A ingrijit animalele, a construit, a taiat lemne si a gatit pentru colegii lui, a dovedit ca poate face orice, iar acest lucru l-a purtat pana in marea finala fara sa treaca prin niciun duel. 

Finala Ferma Vedetelor a fost urmarita pe intreaga durata de difuzare, intre 20:30 – 23:01, de peste 1,8 milioane de telespectatori, iar in minutul de maxima audienta de la 22:39, peste 2,7 milioane de romani au fost cu ochii pe emotiile finalistilor aflati in ringul duelului.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat 10.4 puncte de rating si 30.8% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 4.6 puncte de rating si 13.7% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 9.1 puncte de rating si 22.4%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 3.6 puncte de rating si 8.9% share. 

Si la nivel national PRO TV si-a mentinut pozitia de lider cu o audienta medie de 10.1 puncte de rating si 24.7% share, locul secund inregistrand rezultate de trei ori mai mici: 3.5 puncte de rating si 8.6% share. 

Ieri seara, in marea finala, George a dat dovada de concentrare si determinare, castigand doua dueluri consecutive cu Vica.

A fost o experienta minunata! Cele rele s-au spalat, cele bune s-au adunat! Daca si Augustin iese sanatos din acest final de proiect, e cu atat mai bine pentru ca in mare masura castigarea finalei de catre mine i-a fost dedicata lui! Am realizat ca am castigat in momentul in care au bubuit tunurile de confeti, pentru ca eram putin buimac, ca dupa o baie in piscina! M-am bucurat sa vad ca toti fostii colegi din ferma s-au bucurat sincer ca am castigat! Cea mai mare bucurie este legata de faptul ca jumatate din suma va merge catre MagiCAMP si acolo sunt multe suflete care chiar se vor bucura de acest premiu! Iar, daca aveam ceva de demonstrat, la singurul duel la care am participat cred ca am demonstrat! Am incheiat proiectul cu cheful de munca cu care am intrat in ferma, cu rabdare si calm! Ma bucur ca am invatat o gramada de lucruri in ferma, ca mi-am facut prieteni si ca l-am cunoscut pe nea Rata. Fara energia telespectatorilor, a spectatorilor si a ascultatorilor nu ar fi fost posibil sa castig Ferma Vedetelor!” – a declarat George dupa castigarea marelui premiu. 

Conform regulamentului, cei trei banditi care au luat cu asalt ferma la jumatatea competitiei, Gina, Roxana si George, au luptat pentru un premiu de 25.000 de euro, diferenta fiind donata catre o cauza sociala pe care ei o sustin. Astfel, George Vintila a decis sa doneze cei 25.000 de euro catre MagiCAMP, cei care isi propun prin taberele organizate anual sa stearga fie si un pic urmele lasate de boala in sufletul copiilor bolnavi de cancer si sa le redea copilaria. in ziua de azi, opt din zece copii afectati de cancer sunt supravietuitori ai acestei cumplite boli. Statisticile vorbesc despre progresul in medicina, insa nu pomenesc nimic despre urmele pe care cancerul le lasa pe trupul si in sufletul copiilor. 

MagiCAMP inseamna joaca, dar luata in modul cel mai serios cu putinta, pusa la cale impreuna cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializati, entertaineri de top, voluntari. Distractia ajuta la cresterea increderii in propriile forte, a stimei de sine, a independentei si a interesului copiilor fata de construirea de prietenii noi si participarea la diferite activitati sociale.

Augustin Viziru s-a accidentat la prima proba

Alegerea duelistilor pentru semifinale s-a facut prin proba Rouleta Ruseasca. Fiecare dintre ei a trebuit sa invarta ruleta, iar echipele semifinalistilor s-au decis in functie de tipul de ou pe care l-au nimerit – fiert sau nefiert. Astfel, echipele seminfinaliste au fost formate din George contra Augustin si Vica contra Dan. 

Prima semifinala, intre George si Augustin, i-a adus in ringul duelului in proba Sparge lemnul si potriveste-l in gaura. Astfel, timp de cinci minute, cei doi au trebuit sa sparga cat mai multe lemne, pe care sa le introduca in casuta de lemne. Cel care a reusit sa sparga cea mai mare cantitate, 28 de kilograme, a fost Augustin care a fost declarat castigator al probei. Adrenalina si dorinta de a invinge au fost atat de mari pentru Augustin, incat in tensiunea momentului, el s-a taiat la mana cu toporul, insa a continuat proba pana la final. Echipa de medici a intervenit imediat in platou si i-au acordat asistenta de urgenta. La recomandarea lor, Augustin a decis sa mearga la spital, unde a primit ingrijirile medicale de care avea nevoie.

Ma bucur ca am facut parte din proiectul acesta, care mi se pare ca este unul dintre cele mai tari! Regret enorm ca m-am accidentat si este o accidentare destul de dura. Din pacate, mi-am retezat toate cele trei tendoane din zona degetului. Am stat patru ore in operatie, iar medicii au facut o treaba extraordinara. Au reusit sa imi traga tendoanele si sa le coasa la loc. Acum va trebui sa astept cam o luna si apoi sa incep recuperarea pentru a putea folosi mana la capacitate maxima. Ma bucur din suflet ca George a reusit sa castige! Pe langa faptul ca este un om extraordinar, este si un prieten foarte bun si sper ca o data cu duelul dintre mine si el, cei de acasa au realizat ca prietenia nu are nicio legatura cu competitia. Amandoi ne-am dorit sa castigam si rezultatul este vizibil.”, a declarat Augustin astazi. 

Pentru alegerea celui de-al doilea finalist, Vica si Dan s-au confruntat in proba Comoara ascunsa. Timp de cinci minute, cei doi au trebuit sa sparga caramizi, pentru a gasi cat mai multi banuti ascunsi in acestea. Cea care a reusit sa gaseasca cei mai multi banuti si sa treaca mai departe in lupta finala a fost Vica. Confruntarea dintre cei doi prieteni a fost foarte stransa, diferenta dintre ei fiind doar de un banut. Vica a reusit sa gasesca 14 banuti, iar Dan 13. 

Deoarece Augustin a fost nevoit sa paraseasca competitia in urma accidentarii, George si Dan au trecut printr-o proba de noroc, avand drept miza un loc in marea finala alaturi de Vica, castigatoarea cele de-a doua semifinale. Pentru ca ei sa aiba sanse egale catre marele premiu, au mai trecut printr-o runda de Rouleta Ruseasca. Cel care a nimerit doua oua fierte a fost George, iar Dan a pierdut sansa catre marele premiu. 

In marea finala, George si Vica s-au confruntat in probe de indemanare. Prima proba, Arunca potcoava, le-a dat celor doi finalisti batai de cap, deoarece in prima runda niciunul dintre ei nu a reusit sa arunce pe bat niciuna dintre cele 15 potcoave avute la dispozitie. Astfel, ei au avut sansa sa mai ia inca cinci potcoave, care s-au dovedit a fi norocoase pentru George. El a reusit sa arunce o potcoava pe bat si a iesit invingator, in timp ce Vica nu a nimerit niciuna. 

La cea de-a doua proba a finalei, Marul victoriei, cel care a reusit sa recupereze din acvariul cu apa toate merele, cu o viteza uimitoare, si sa le puna in cos, fara a se ajuta de maini a fost George. Astfel, el a fost declarat marele castigator Ferma Vedetelor, reusind sa o invinga pe Vica in doua probe consecutive! 

Evolutia celor patru finalisti in ferma a fost una vizibila. Vica Blochina si-a invins dorul de familie si a reusit sa fie singura femeie finalista in aceasta competitie. De-a lungul celor trei luni, ea a invatat sa gateasca, sa mulga vaca, sa aiba grija de animale si de gospodarie si chiar sa construiasca un foisor. Toleranta si calmul au fost, de asemenea, lectii importante pe care le-a invatat de-a lungul acestui show. 

Dan Helciug a aratat intregii lumi ca este un adevarat artist. Cu firea lui boema, creativitatea si propriul ritm de lucru a adus de multe ori un zambet pe chipurile colegilor sai. Astfel, el a fost responsabil cu partea de divertisment de la Ferma Vedetelor, careia i-a creat si un imn. De asemenea, productia proprie, Ferma Gossip, a avut invitati de seama si a descretit de multe ori fruntile fermierilor. 

Augustin Viziru a dovedit ca poate fi un barbat muncitor, in ritmul sau. Un adevarat strateg, el a reusit, pe langa munca si negocierea alimentelor pentru intreaga echipa, sa isi aduca aportul la dezvoltarea fermei. A invatat sa construiasca, sa planteze, dar cel mai important lucru este ca a reusit in cele trei luni petrecute la Ferma Vedetelor sa isi depaseasca teama de animale. 

Cel mai iubit fermier este Ionut Iftimoaie!

Ionut Iftimoaie a primit in aplauzele publicului si ale colegilor sai trofeul pentru Cel mai iubit fermier! in cele trei luni petrecute in ferma, Ionut si-a pus amprenta in tot ce s-a intamplat acolo, prin munca si determinarea sa. El a demonstrat ca este un caracter puternic, care a indurat neclintit frigul, stresul si presiunea izolarii de cei dragi. 

Emotionat, Ionut Iftimoaie a declarat: “Dragostea si sustinerea publicului, de care am beneficiat, nu pot fi pretuite. Sustinerea celor de acasa este pentru mine mai presus de premiul cuantificat in cei 50.000 de euro. Pentru mine este foarte important ca munca mea si modul in care m-am implicat in acest proiect au fost, mai inainte de toate intelese si apoi apreciate! Le multumesc celor care m-au votat si care ma sustin in continuare!”.

Aventura Ferma Vedetelor a inceput pe 9 martie, cand 12 vedete au pornit impreuna sa scrie povestea unui reality-show curajos, menit sa arate cum se pot descurca vedetele in conditii de trai ca acum 100 de ani. Timp de trei luni, milioane de telespectatori i-au urmarit de luni pana joi si sambata. Trei luni in care concurentii au trecut prin probe dificile, prin munca, prin presiune psihologica, jocuri de culise, strategii indraznete, dar si distractie. Trei luni de dor, de greutati si de bucurii pentru a ajunge in marea finala! 

Pe parcursul celor trei luni, 16 vedete au trecut pragul fermei: Tudorel Filimon, Oana Radu, stefan Stan, Mioara Velicu, Corina Dragulescu, Lucian Viziru, Dima Trofim, Roxana Ionescu, Doinita Oancea, Gina Pistol, Cristina Cioran, Ionut Iftimoaie si cei patru ajunsi in marea finala - Dan Helciug, Augustin Viziru, Vica Blochina si George Vintila. 

Toti cei 16 concurenti au trecut prin transformari si au invatat lectii importante iar, in seara marii finale, au fost alaturi de cei patru finalisti pentru a-i incuraja. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni