• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • AZI, in "Pariu cu viata", de la 20:30 pe ProTV: Muzica ruseasca si un dans spectaculos in ploaie!

AZI, in "Pariu cu viata", de la 20:30 pe ProTV: Muzica ruseasca si un dans spectaculos in ploaie!

<span style="color:#f00;">AZI, in "Pariu cu viata", de la 20:30 pe ProTV:</span> Muzica ruseasca si un dans spectaculos in ploaie!

In episodul de luni, 5 martie, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.30, la Pro Tv, si in avans de la ora 10.00 pe voyo.ro, telespectatorii vor urmari un dans in ploaie impresionant si vor asculta o piesa cantata in limba rusa. Tot atunci vor afla prin ce alte greutati si clipe dramatice va fi nevoit sa treaca Andrei.

Membrii LaLa Band s-au pregatit intens pentru momentul artistic in ploaie, executat pe melodia “Everybody” a lui Backstreet Boys. Au fost necesare doua saptamani de repetitii asidue, trei ore filmate in apa, o coregrafie dificila si plina de adrenalina, insa rezultatul este exceptional, un adevarat spectacol de muzica si dans in apa.

CLICK AICI SA VEZI EPISODUL IN AVANS PE VOYO.RO.

Adela Popescu, care a trecut prin aceasta experienta de neuitat la “Dansez pentru tine”, i-a sustinut indeaproape pe tinerii din LaLa Band: “Am avut foarte mari emotii pentru ei intrucat si eu dansasem in ploaie si stiam cat este de periculos si cat de multa concentrare necesita. Din fericire nu a existat niciun fel de incident si dansul iti taie respiratia”, spune Adela Popescu, profesoara de Teorie Muzicala din serial.

Cand au aflat ca vor realiza un dans in ploaie, adolescentii din LaLa Band au fost foarte entuziasmati: “Cum Vica este mereu ingenioasa, a propus ideea de dans in ploaie. Noi am sustinut-o si bineinteles, ideea a suras tuturor. A fost o provocare pentru noi, am facut un dans care ne reprezinta, plin de exuberanta si nebunie. In pauze ne-am jucat in apa, ne-am stropit si ne-am amuzat”, marturiseste Alina Eremia

 “Am repetat vreo doua saptamani, iar in ziua filmarii am stat trei ore in ploaie. A fost foarte dificil, simteam ca imi cedeaza muschii pentru ca desi apa era doar pana la glezne, era mult mai greu de dansat si miscarile trebuiau sa fie mult mai ample. Mi-am dorit dintotdeauna sa dansez in ploaie. E o senzatie minunata sa simti apa cum curge in timp ce tu spui o poveste prin miscarile tale”, spune Sore.

Cred ca este cel mai spectaculos dans de pana acum. A fost greu pentru ca nu am avut foarte mult timp la dispozitie, insa Vica este geniala, o profesionista adevarata, si a facut ca acest dans sa iasa exact asa cum a trebuit”, povesteste Bubu.

Dansul in ploaie a fost un vis de-al meu de cand eram copil, dorindu-mi sa fiu in locul lui Gene Kelly in filmul “Singing in the Rain”. Dupa fiecare dubla costumierele veneau la noi cu prosoape si halate, dar noi le refuzam de fiecare data pentru ca voiam sa filmam secventa dupa secventa”, adauga Alexia Talavutis.

In incercarea de a-l gasi pe atacatorul lui Andrei, Gica se deghizeaza si se duce impreuna cu prietenii acestuia la o petrecere. La carciuma, Dima canta o piesa ruseasca, iar cei prezenti sunt absolut fascinati de vocea lui. Insa acolo lui Andrei i se va intampla ceva grav care ii va schimba iremediabil destinul.

Seara de luni, 5 martie, se anunta a fi una emotionanta intrucat episodul din “Pariu cu viata” va aduce pe micile ecrane secvente muzicale de exceptie. Sofia ii face o declaratie lui Bubu si vor canta in duet pentru prima prima data melodia lui Taylor Swift – “You Belong with Me”, iar Sara si Ioana vor canta piesa “Stay” a formatiei Shakespeare's Sister. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni