• PRO TV
  • Din 16 februarie, "Ferma vedetelor" incepe la PROTV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30

Din 16 februarie, "Ferma vedetelor" incepe la PROTV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30

Din 16 februarie, "Ferma vedetelor" incepe la PROTV! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30

Cel de al doilea sezon Ferma vedetelor incepe la PRO TV, din 16 februarie! In fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile pe taramuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila.

Daca in primul sezon concurentii s-au duelat pentru titlul de Fermierul anului intr-o locatie ascunsa in mijlocul padurii, de aceasta data cei 12 se vor infrunta intr-o locatie exotica din Cipru!

Primul contact al celor 12 vedete cu Ciprul a fost exact asa cum isi imaginau: o plaja insorita, multi palmieri si o faleza superba. Insa, paradisul pentru ei nu a durat foarte mult. Ajunsi in locatie, cei 12 si-au dat seama ca viata la ferma nu este tocmai rupta din rai si vor trebui sa locuiasca in conditii similare cu cele de acum 100 de ani, intr-un loc izolat si lipsit de confortul stilului de viata modern. 

Imaginea fermei parasite nu i-a demoralizat pe concurenti, ci, dimpotriva, i-a mobilizat sa se apuce de treaba cat mai repede si sa faca tot posibilul pentru a atinge scopul final: transformarea fermei intr-una functionala. Iulia Vantur si nea Rata vor avea grija, ca de fiecare data, de bunul mers al lucrurilor, le vor da concurentilor sarcini si sfaturi, dar le vor si recompensa munca cu diverse avantaje si surprize. 

Vor reusi concurentii, oare, sa imbine traditiile romanesti cu cele cipriote? O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, din 16 februarie, la PRO TV, in cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni