• PRO TV
  • Daniel Iordachioaie este primul duelist! S-a dat start strategiilor de joc in Ferma vedetelor

Daniel Iordachioaie este primul duelist! S-a dat start strategiilor de joc in Ferma vedetelor

Daniel Iordachioaie este primul duelist! S-a dat start strategiilor de joc in Ferma vedetelor

Lupta intre cele 6 echipe pentru marele premiu a inceput sa prinda contur, iar cartile au inceput sa fie date pe fata si strategiile create pe la spate! 

Ieri seara, Majda, fermierul saptamanii, a ales cei doi servitori, cuplul Rona Hartner - Daniel Iordachioaie, dar si sa il trimita la duel pe Daniel – „E evident ca ma asteptam la altceva, dar m-am inselat!”. Fiecare dintre ei incep sa isi aranjeze jocul si incearca sa scape de camerele de luat vederi pentru a-si pune la punct strategiile! 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 10.2 puncte de rating si 24.6% share. Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit aventurile de la Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 20:53, peste 2.3 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

La Ferma vedetelor nu se sta, este munca la dublu si distractie la greu, iar fiecare dintre cei 12 concurenti muncesc cat e ziua de lunga, insa, in stilul lor caracteristic de artisti printre glume si cantece. Sarcinile au fost impartite de Majda si toti au ceva de facut, fie la constructie, la gradina sau la bucatarie pentru a-i lua toti banii.

Nea Rata le-a adus materiale de constructie si cate ceva de mancare ca sa completeze generozitatea Monicai, care le-a adus si ea cele absolut necesare. Cele mai importante lucruri, insa, nu au fost cele aduse ci cele invatate. Astfel, fermierii au invatat sa faca sapun si toate felurile de branza ce pot fi realizate din lapte de oaie. Nea Pavel le-a explicat pas cu pas, iar Majda si-a luat notite constincioasa. 

In aceasta seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor vedea cu cine va alege Daniel sa intre la duelul dublu, pentru a doua oara consecutiv!

Ce probe vor avea, cat de tare vor lupta pentru a merge mai departe, dar si de cine se vor desparti fermierii, ramane de vazut in aceasta seara, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni