• PRO TV
  • Dan si Augustin au primit vizite surpriza care le-au mers direct la suflet

Dan si Augustin au primit vizite surpriza care le-au mers direct la suflet

Dan si Augustin au primit vizite surpriza care le-au mers direct la suflet

 Fermierii au petrecut o noua zi frumoasa la Ferma Vedetelor. Au avut parte de multe surprize, de oameni dragi pe care nu i-au mai vazut de aproape trei luni. Lacrimile de dor, emotia, dar si atmosfera vesela au fost elementele esentiale ale editiei de ieri seara, iar faptul ca Dan si Augustin au primit vizitele persoanelor dragi le-a dat putere sa lupte mai departe.  

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:31 - 22:18, de aproximativ 1.5 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 22:27, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 10 puncte de rating si 26.6% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 6.8 puncte de rating si 17.9% share.

Mai in gluma, mai in serios, imparteala marelui premiu a inceput sa fie facuta. Fiecare concurent a inceput sa negocieze procentele pentru diferite avantaje, unele mai amuzante ca altele. 

De aceasta data, coletul surpriza i-a fost destinat lui Dan. Cand a deschis usa uneia dintre camerele duelistilor, chipul lui Dan s-a luminat. Sotia sa, pe care nu a mai vazut-o de cand a intrat in ferma, era acolo. O imbratisare plina de dor, lacrimi si iubire poate caracteriza cel mai bine momentul intalnirii lor: „Dragostea mea, sa nu imi mai dai drumul niciodata!”, i-a spus ea. „Creierul meu a refuzat sa inteleaga! Am crezut ca e cineva care seamana cu ea. Efectiv nu ma asteptam!”, a marturisit el. 

Elena, sotia lui Dan, a intrat direct in jocul fermierilor pentru a castiga 30 de minute de intimitate cu sotul ei. Toti s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Dan sa ingroape mai repede balotul si sa petreaca timp cu sotia. A fost un gest foarte frumos, apreciat cu adevarat: „M-am simtit un pic stangaci, ca la a doua intalnire, vorba Cristinei!”, a spus el. Dan a demonstrat tuturor ce suflet mare are si de cata iubire este capabil, iar aceste lucruri i-au adus aprecieri din partea colegilor. 

Cristina si-a facut curaj si a mers cu pluta pe lac! Cand a vazut-o pe apa, Vica i-a spus in gluma: „Cristinico, uite asa am venit eu singurica la Bucuresti, pe Dambovita. Imi aduci aminte de tineretea mea!”, „A fost, din nou, una dintre zilele frumoase la ferma!”, a completat Cristina. 

Nea Rata a venit cu sarcini noi. Pus pe treaba, el a adus materiale de constructie, dar si o noua competitie pentru recompense delicioase si surprize. Fiecare dintre ei a trebuit sa transporte un balot dus-intors doar prin rostogolire. Cel care a castigat a fost Ionut. Surpriza cea mare a fost pentru Augustin, care a iesit pe locul doi: Nea Rata i-a adus mama in ferma!

Intalnirea dintre cei doi a fost emotionanta, o imbratisare lunga care a compensat aproape trei luni de dor: „Imi era dor de tine tare!”, i-a spus ea sincer. Ionut si-a demonstrat generozitatea si i-a oferit lui Augustin cosul de picnic castigat, astfel incat sa aiba parte de cateva momente alaturi de mama sa. Concluzia ei despre locatie a fost simpla: Mi-a placut ferma, in sensul ca din ce a fost, arata ceva mai bine!. 

Iulia Vantur a invitat-o si pe doamna Viziru sa fie martora la citirea scrisorii de la Gina. Astfel, dupa depanarea amintirilor din copilaria lui Augustin, ea a asistat si la numirea lui in functia de fermier al saptamanii, pentru a doua oara: „Fermierul sef este un copil, pentru ca mama e aici!”, a spus Iulia. La aflarea vestii, el i-a spus mamei sale: „Trebuie sa ma feliciti ca am dus competitia asta pana la sfarsit. O data cu imunitatea asta ajung pana in faza finala. Tot ce a depins de mine a iesit asa cum a trebuit!”.

Nici in episodul de ieri nu au scapat fara a primi o pedeapsa. Ionut a fost desemnat sa ia din dormitor, in doua minute, tot ce au nevoie pentru 24 de ore, deoarece va fi inchis. El s-a descurcat de minune si a reusit sa ia paturi, saltele, haine, perne si cearceafuri. Pedeapsa i-a determinat sa se instaleze in bucatarie, unde au petrecut o seara ca in tabara, cu distractie si glume. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor afla pe cine va decide Augustin sa puna servitori, o decizie foarte importanta, deoarece va trimite pe unul dintre ei la ultimul duel inainte de marea finala transmisa live pe 30 mai. Negustorul Vasile va aduce noi provocari, iar Ionut se va bucura de o vizita care ii va lumina sufletul.  

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni