• PRO TV
  • "Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?". Raspunsurile concurentilor de la "Ferma vedetelor"

"Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?". Raspunsurile concurentilor de la "Ferma vedetelor"

"Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?". Raspunsurile concurentilor de la "Ferma vedetelor"

Din 16 februarie, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cel mai tare reality show din aceasta primavara! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in insoritul Cipru, iar nea Rata le-a pregatit concurentilor o serie de sarcini.

Concurentii au raspuns intr-un interviu unei intrebari care ii preocupa pe toti: "Cum va fi trecerea de la lumina reflectoarelor, la viata de ferma?".

AMI: "Pentru mine va fi o experienta interesanta. Vreau sa vad daca m-as putea adapta inapoi la o viata fara tehnologie. E o curiozitate. Eu zic ca pot, ca doar asa am crescut. Si sunt oameni care inca traiesc in astfel de conditii. E dovada clara ca se poate si sunt sigura ca e mai sanatos si fizic si psihic. Dar, acum traind in alte vremuri, cred ca va fi un mic soc pentru mine. Voi vedea acolo. Cand ma intorc o sa va spun cum a fost trecerea. Impactul va fi mare cu siguranta, dar inca nu stiu in ce fel ma va afecta."

Benny Adegbuyi: "Lumina reflectoarelor in cazul meu este ringul, caruia o sa-i simt lipsa, insa, asa cum am mai spus, ma pot adapta usor schimbarilor de trai. Cel mai mult o sa se simta lipsa tehnologiei, de care suntem dependenti cu totii."

Mircea N. Stoian: "Tinand cont de faptul ca am facut armata la vanatori de munte si ca am jucat in multe filme, majoritatea avand subiecte legate de razboi, nu cred ca adaptarea va fi asa de grea.  Ma bazez pe faptul ca am destula experienta de viata si am iesit de nenumarate ori din situatii extrem de dificile. Nu cred ca este o problema trecerea de la viata de zi cu zi la cea de fermier, chiar daca nu am dat niciodata cu sapa, nu am strans fanul, nu am muls niciodata o capra. Nu poate sa fie mai greu decat sa inveti teoria relativitatii extinsa pe dinafara."

Sorana Darclee: "Inca nu pot sa-mi dau seama ce inseamna asta. Oricum nu e ca si cand, in casa as sta tot in lumina reflectoarelor. Mai putin cand ma machiez. Vorbind serios, viata mea, din lumina reflectoarelor se intrerupe in momentul in care cobor de pe scena. Duc o viata normala, ca oricare alta femeie. Munca, gospodarie, familie si prieteni."

Marcel Toader: "O iesire din cotidianul orasului si o intrare in viata reala, simpla, adevarata, la tara. Un fel de aducere aminte, reintoarcerea la origini."

Maria Constantin: "Sunt un om foarte corect, imi place sa am grija de tot ce ma inconjoara, iubesc natura si animalele, ma descurc in orice imprejurare si mai ales pun suflet in tot ceea ce fac, iar trecerea nu cred ca va fi una dificila avand in vedere aceste lucruri."

Viorel Sipos: "Este o experienta interesanta pentru mine. M-am intalnit in trecut cu aceeasi provocare, eram un artist in devenire pe la varsta de 20 de ani si a trebuit sa plec in armata pentru o perioada de un an. Aceasta trecere de la viata de artist la viata de soldat m-a maturizat total! La ferma nu cred ca poate fi mai rau decat in armata!"

Paul Ipate: "De parca la ferma nu suntem tot in lumina reflectoarelor. Acolo va fi reflectorul 24 din 24 pe noi. Asa ca nu e nicio diferenta."

Octavian Strunila: "Ciudata! O sa-mi fie dor de scena si cred ca si colegilor mei o sa le fie dor de mine, mai ales ca stau pe bara pana ma intorc. Nici ei nu pot juca fara mine asa ca asteapta."

Lili Sandu: "Cu siguranta aceasta experienta imi va fi de folos pentru ca ma face sa ies din zona mea de confort si, practic, asta a fost provocarea pentru care am acceptat participarea. Trecerea cred ca va fi una destul de grea, insa sunt o fire optimista, stiu sa gatesc si nu sforai, lucruri clar folositoare intr un colectiv."

Saveta Bogdan: "Am trait la tara si stiu tot ce presupune viata in acest mediu, schimbarea va fi doar la nivel de peisaj si companie, insa voi incerca totodata sa asigur o atmosfera frumoasa in ferma cu cantece, glume."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni