• PRO TV
  • Cum a ajuns Paul Ipate Fermierul anului 2016 si Cel mai harnic fermier

Cum a ajuns Paul Ipate Fermierul anului 2016 si Cel mai harnic fermier

Cum a ajuns Paul Ipate Fermierul anului 2016 si Cel mai harnic fermier

Timp de 3 luni a locuit cu persoane necunoscute, fara confort, fara a avea contact cu familia, fara lucrurile dragi. Cu calm, rabdare, bunatate si corectitudine, Paul Ipate a reusit sa castige atat simpatia colegilor, cat si simpatia publicului, devenind primul concurent Ferma vedetelor care a reusit sa castige marele premiu si titlul de Cel mai harnic fermier, acordat de public.

In medie, pe intreg sezonul Ferma vedetelor, emisiunea a fost urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori, obtinand 9.1 puncte de rating si 22.1% share si 97% leadership la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Postul clasat pe locul doi a obtinut, in medie, 6.2 puncte de rating si 15.1% share. 

De-a lungul filmarilor, atmosfera a avut mari fluctuatii, de la relaxare si buna dispozitie, la tensiuni si jocuri de culise, insa Paul a gasit in el puterea de a trece mai departe si de a-si continua drumul corect pe care a pornit inca de la inceput. Din primele zile s-a remarcat ca fiind inteleptul fermei, iar aceasta porecla i-a stat aproape de la inceput pana la sfarsit, demonstrand de fiecare data ca a fost foarte bine aleasa.

Prietenia cu Octavian Strunila i-a fost un real sprijin in momentele grele. Cand atmosfera din ferma incepea sa se tensioneze, cei doi actori gaseau metode creative de a face glume, de a detensiona atmosfera prin cantece sau prin fel de fel de jocuri. 


Faptul ca a fost un adept al adevarului si al lucrurilor spuse in fata, a atras foarte multe comentarii negative la adresa lui, insa, la fiecare conflict, el a incercat sa fie impaciuitor si a stiut sa isi ceara scuze daca a gresit. 

Paul s-a duelat cu cei mai duri adversari si a reusit sa elimine concurentii cu care a intrat in lupta, duel dupa duel. El a avut patru dueluri castigate cu Mircea N. Stoian, Octavian Strunila, Marcel Toader si cu Vasile Calofir, lupta suprema in marea finala. Toate duelurile castigate au demonstrat ca Paul are o forta interioara foarte puternica, este rapid, indemanatic si cu putere de concentrare. Cel mai bun exemplu de concentrare extrema a fost la duelul cu Marcel Toader, unde a reusit sa stea in pozitia de statuie aproximativ jumatate de ora. 

Paul Ipate a reusit sa se tina departe de barfe, aliante si strategii, reusind sa aiba un parcurs onest pe toata durata competitiei, sa ofere sfaturi bune si sa demonstreze ca poti fi om si poti ajunge in marea finala pe fortele tale, atat fizice, cat si psihice. 


Paul Ipate a adus in prim plan valori de viata adevarate, de bun simt, care sunt pentru el un model. Adevarul, onestitatea, sufletul curat, bunatatea si corectitudinea l-au adus pe Paul pana in marea finala, unde dupa o lupta apriga a reusit sa devina Fermierul anului 2016 si sa obtina marele premiu de 50.000 de euro. Jumatate din banii castigati au fost donati catre Hospice Casa Sperantei, o fundatie care lupta pentru o cauza nobila si in misiunea careia Paul crede cu tarie. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni