• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andra: "TU ESTI NOUL EROU al iluzionismului". Numarul care uimeste si infricoseaza. Mihai Petre avea 'pielea de gaina'. Cine sunt noii finalisti

Andra: "TU ESTI NOUL EROU al iluzionismului". Numarul care uimeste si infricoseaza. Mihai Petre avea 'pielea de gaina'. Cine sunt noii finalisti

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Andra: "TU ESTI NOUL EROU</span> al iluzionismului". Numarul care <span style="color: rgb(255, 0, 0);">uimeste si infricoseaza. </span>Mihai Petre avea 'pielea de gaina'. Cine sunt noii finalisti

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Oare putem noi, oamenii, sa influentam sau sa citim gandurile semenilor nostri? Daca a reusit acest lucru sau pur si simplu a fost libera alegere a celor care l-au votat nici nu mai conteaza pentru mentalistul Cristian Gog care a impresionat o tara intreaga cu momentul prezentat vineri seara la “Romanii au talent” si a reusit sa se claseze astfel pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor ProTV.

"Omul e un super star. Eu vreau sa pastrez moneda pe care ai indoit-o nici nu imi pasa cum faci, esti uimitor, esti fantastic, a fost atat de placut si de surprinzator incat nu merita sa imi ridic nici un semn de intrebare".,
a declarat Mihai Petre.

"Vai de capul meu! Pana si Mihai Petre s-a facut piele de gaina. De la preselectii ma tot gandesc la tine. Esti noul erou al iluzionismului romanesc!" sustine Andra.

"Azi am fost complet vrajit de tine. Nu ma pot decide daca esti magic sau magnific. Esti senzational". a spus Andi Moisescu.

Un tanar prezentabil, care vrea un loc mai fata pentru talentul lui, asa l-a descris Pavel Bartos pe Cristian Gog, mentalistul care a venit in competitia pentru titlul de CEL MAI TALENTAT ROMAN impins la spate de catre prieteni. 

Are 30 de ani si o diploma de economist, dar marea lui pasiune este mentalismul.

Ei sunt noii finalisti

Cristian Gog a impresionat juriul cu numerele sale de iluzionism si a reusit sa ii lase cu gura cascata pe cei din public si nu  numai.

Trio Zamfirescu sunt trei frati care au cantat la chitara mai mult decat exceptional. Ei sunt a doua echipa care a intrat in finala.

Nici cei de la BarSession nu s-au lasat mai prejos si i-au incantat pe cei din juriu cu un super numar de "jucat cu sticle". Ei au castigat aprecierea publicului si a juriului si au reusit sa intre in finala.

Emisiunea este integral pe voyo.ro

Asa a reusit Cristian Gog sa ii impresioneze pe jurati la preselectii.



Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Ne ocupam noi! :) 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni