• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • TALENTUL care a infricosat juriul de la "Romanii au talent". Citeste ganduri si indoaie linguri cu PUTEREA MINTII. VIDEO

TALENTUL care a infricosat juriul de la "Romanii au talent". Citeste ganduri si indoaie linguri cu PUTEREA MINTII. VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TALENTUL care a infricosat juriul de la "Romanii au talent". </span>Citeste ganduri si indoaie linguri cu PUTEREA MINTII. VIDEO

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Un tanar prezentabil, care vrea un loc mai fata pentru talentul lui, asa l-a descris Pavel Bartos pe Cristian Gog, mentalistul care a venit in competitia pentru titlul de CEL MAI TALENTAT ROMAN impins la spate de catre prieteni. 

Are 30 de ani si o diploma de economist, dar marea lui pasiune este mentalismul: “Domeniul in sine nu e unul comercial, iar in Romania e foarte putin dezvoltat. Este o ramura a iluzionismului, dar fara flacari, fara iepurasi, fara animatoare. Eu creez iluzii cu ajutorul cuvintelor”, s-a prezentat concurentul. “Multa lume ma intreaba daca sunt paranormal sau e ceva special la mine. Nu cred, dar nici nu exista termen de comparatie”.

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Pentru numarul sau, a avut nevoie de implicarea juriului, dar si de cea a publicului, la sfarsit.



Cum a auzit asta, Mihai Petre nu s-a putut abtine si a glumit: “Nu stiu de ce am impresia ca fiecare concurent care vine aici vrea sa ma faca sa dispar!

Iti mai aduci aminte de Kelly? Vezi cum arata actrita care a invins cancerul dupa 15 de ani de la Familia Bundy

Mai intai, Cristian a asezat pe masa de pe scena un plic, care continea o predictie. Apoi, a scris un numar pe o bucata de hartie.

Mihai , uita-te la mine, nu asculta ce spun , nu lua in considerare gesturile pe care le fac in aer, doar spune primul numar de 2 cifre care iti vine in minte!” l-a rugat el pe Mihai Petre, care a raspuns “64”.

Andi, o sa trec cu foarfeca peste un articol de ziar. In orice moment imi poti spune sa tai si iti dau ocazia sa te razgandesti”. Dupa asta, l-a rugat pe Andi Moisescu sa citeasca prima fraza din locul de unde a taiat articolul.

Spre uluirea tuturor spectatorilor si a juriului, Cristian Gog a scos din plic exact randul  pe care tocmai il citise Andi Moisescu.

Partea cea mai spectaculoasa de-abia acum avea sa inceapa. Pentru urmatorul moment, a avut nevoie de ajutorul Andrei, care a verificat cu manutele ei un set de linguri aduse de concurent. A ales doua dintre ele, pe care Cristian le-a pus deoparte.

Mi-au transpirat deja mainile”, a rostit Andra emotionata si nerabdatoare, in asteptarea minunilor pe care le presimtea c-o sa le vada.

Lumea ma acuza de 3 lucruri: ca lingurile nu sunt solide, ca folosesc substante chimice, sau ca folosesc forta fizica!” a spus Cristian cu voce tare pe scena, dupa care a ales o lingura care a inceput sa o indoaie in timp ce doar o mangaia cu degetul. 

Asta mi se pare usor haios: freaca lingura si lingura se ridica!” a comentat Mihai Petre in hohotele de ras ale spectatorilor.

Cati dintre voi ati vazut MATRIX?  Era un efect in film...” a intrebat concurentul. “Inchipuiti-va alaturi de mine ca am capacitatea sa modific consistenta acestui metal, ca eu pot si ca lingura asta e moale. Daca reusesc sa ma conving de acest lucru, ceva fantastic se poate intampla!

Ce a urmat a lasat o sala intreaga fara cuvinte: a indoit o lingura doar cu puterea mintii, pana s-a rupt de tot. “M-a luat cu naduseli”, a spus Pavel Bartos, pe care numarul l-a impresionat puternic.

De altfel, momentul a avut un succes fabulos: Mihai Petre a marturisit ca l-a lasat cu gura cascata, iar Andra i-a spus ca ii e frica de talentul lui. Concurentul Cristian Gog merge mai departe cu 3 de DA.



Facebook.com/Romaniiautalent    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni