• PRO TV
  • Concurentii de la Ferma Vedetelor declara care sunt atuurile si slabiciunile lor

Concurentii de la Ferma Vedetelor declara care sunt atuurile si slabiciunile lor

Concurentii de la Ferma Vedetelor declara care sunt atuurile si slabiciunile lor

Din 16 februarie, Ferma Vedetelor va aduce in fata telespectatorilor aventurile din Cipru ale celor 12 vedete care au acceptat provocarea de a lasa confortul lumii moderne pentru viata la ferma.

Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila si-au facut planurile de actiune inainte de plecarea in Cipru, iar fiecare dintre ei a declarat ce atuuri si slabiciuni are in competitia pentru titlul de Fermierul Anului. 

Anda Ghita spune: „Sunt o fire ambitioasa, corecta si nu ma dau la o parte de la munca, insa familia este punctul meu slab. Cred ca dorul de cei de acasa va fi greu de indurat. Familia este cel mai important lucru pentru mine si sunt foarte norocoasa ca ma sustin in tot ceea ce imi propun!”. 

Saveta Bogdan a marturisit: „Imi va fi greu sa ma adaptez la conditiile de la Ferma Vedetelor pentru ca sunt maniaca cu curatenia. Sper ca sinceritatea mea excesiva sa nu fie interpretata gresit de colegii mei. Cred ca punctele mele forte sunt autenticitatea si sensibilitatea!”. 

Mircea N. Stoian a declarat: „Sunt determinat sa transform ferma prin organizare si tenacitate. Tot la capitolul atuuri as mai putea adauga si simtul umorului, un lucru care poate fi benefic in relatia cu ceilalti concurenti. In ceea ce priveste slabiciunile, as puncta incapatanarea, naivitatea si impulsivitatea!”. 

AMI recunoaste: „Eu sunt rabdatoare, competitiva, harnica, sociabila, organizata si respectuoasa, calitati care cred ca vor conta mult la Ferma vedetelor. Pe de alta parte, sunt sufletista si sensibila si sper ca ceilalti colegi sa nu abuzeze de aceste slabiciuni!”. 

Lili Sandu spune despre ea: „Ma consider ambitioasa si perfectionista, doua trasaturi de caracter care se imbina perfect si, intr-adevar, pot fi deopotriva atuuri si slabiciuni. Ferma vedetelor este o adevarata provocare pentru mine, ce ma va determina sa ies din zona mea de confort”.

Pentru Viorel Sipos: „Altruismul este cel mai mare atuu al meu, dar nici simtul umorului nu este prea departe pe lista mea de calitati. Lipsa confortului cred ca este un minus care imi va da de furca la Ferma vedetelor!”.  

Benny Adegbuyi marturiseste: „Sunt curajos, calm si nu duc lipsa de forta fizica. Sunt calitati la care eu tin foarte mult si pe care le-am dobandit in multi ani de sport. Insa, am si o slabiciune la care nu multi s-ar fi gandit: sunt milos!”.

Maria Constantin recunoaste ca: „Nu imi lipsesc ambitia, sensibilitatea si corectitudinea, atuuri care pot cantari greu in ferma. Insa, la capitolul slabiciuni, cred ca dragostea este pe primul loc, iar sotul meu este cea mai mare slabiciune a mea!”. 

Marcel Toader admite: „Eu sunt un supravietuitor si ma pot descurca in orice circumstante, dar singura mea slabiciune cu adevarat este Maria!”. 

Sorana Darclée spune: „Eu cred ca cel mai mare minus al meu este faptul ca vorbesc extrem de mult, insa sper ca pot compensa prin alte calitati. Sunt iubitoare, pozitiva si grijulie si cu siguranta felul meu de a fi ii va anima pe colegii mei!”. 

Paul Ipate considera ca: „Sunt o fire care se adapteaza usor, in orice conditii, iubesc natura si ma pricep la mestesugit. Singurul lucru care ar putea sa imi ingreuneze traiul la ferma este dorul de casa!”. 

Pentru Octavian Strunila: „Carnea este singura mea slabiciune, iar din cate am vazut este o adevarata raritate la Ferma vedetelor. Caracterul meu prietenos este un atu, care ma poate ajuta in competitie!”. 

Cat ii vor ajuta atuurile si cat le vor da de furca slabiciunile in Ferma vedetelor? Cum vor reusi sa se inteleaga si sa imbine traditiile romanesti cu cele cipriote? O noua cultura, o noua ferma, noi concurenti si noi provocari, alta tara, alta distractie, peisaje superbe si multa munca, o batalie stransa, aliante, prietenii, strategii de joc – toate aceste lucruri se vor vedea, din 16 februrie, la PRO TV, in cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni