• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Ciprian Vlaicu, noul component al echipei Visuri la cheie: „Ma bucur nespus ca am sansa sa aduc bucurie”

Ciprian Vlaicu, noul component al echipei Visuri la cheie: „Ma bucur nespus ca am sansa sa aduc bucurie”

Ciprian Vlaicu, noul component al echipei Visuri la cheie: „Ma bucur nespus ca am sansa sa aduc bucurie”

Daca nu ar fi desenat si renovat case, probabil ca Ciprian Vlaicu ar fi ajuns un foarte bun comediant. Dar sortii au decis ca el sa aduca bucurie in sufletul romanilor intr-un alt fel. Ciprian s-a alaturat echipei Visuri la cheie din postura de arhitect. Iata ce crede el despre noua lui misiune nobila!

Ciprian Vlaicu a facut mereu ceea ce i-a placut. Intuitia si placerea de a se darui unui scop mai mare decat el i-au spus ca trebuie sa faca parte din echipa Visuri la cheie. Impreuna cu Adela Parvu, Cristina Joia, Valentin Ionascu si Corneliu Ulici, si-a propus sa schimbe viata unor familii greu incercate din Romania. Filmarile pentru cel de-al cincilea sezon Visuri la cheie sunt in toi, iar Ciprian e nerabdator sa va transmita gandurile sale inainte de debutul emisiunii. Iata cinci lucruri pe care nu le stiati despre el!

Sunteti in formula noua la Visuri la cheie. Care crezi ca sunt atuurile voastre?

„Suntem o formula interesanta. Cred ca fiecare are o experienta diferita fata de celalalt. Adela este expertul Visuri la cheie din noua echipa, iar experienta ei anterioara in cadrul emisiunii isi spune cuvantul. Am apreciat ca impreuna cu noi a luat si ea lucrurile de la zero. Cristina este artist plastic la baza. Valentin lucreaza si cu copiii, iar eu am facut in ultimul an foarte multe proiecte de graphic design si publicitate. Cred ca tocmai acest mix aduce un nou suflu emisiunii si sper din tot sufletul sa placa tuturor noile proiecte. Echipa a facut mereu o treaba minunata si am apreciat-o de fiecare data cand urmaream emisiunea de acasa, insa sunt sigur ca impreuna cu noii mei colegi vom face lucruri cel putin la fel de frumoase si interesante”.



Ai luat contact deja cu primele familii greu incercate. Cum te simti stiind ca esti parte dintr-un proiect atat de nobil?

„Visuri la cheie a facut magie si in cazul meu. Am primit provocarea cu bratele deschise si sunt foarte incantat de ceea ce se intampla. Sunt onorat ca am avut sansa sa cunosc acesti oameni minunati din spatele proiectului. Ii apreciez si le multumesc pentru efortul pe care il depun zi de zi pentru emisiune. Ma bucur nespus ca am sansa, impreuna cu toti oamenii astia frumosi, sa aduc bucurie si liniste unor familii mai putin norocoase. Sunt coplesit de posibilitatea de a sta in fata unor oameni carora le pot spune: Stati linistiti, de azi viata voastra se schimba!”

In trecut ai facut si stand-up comedy. S-au terminat glumele sau ai devenit un tip sobru?

„Stand-up-ul a fost si o sa fie parte din sufletul meu. Ma simt minunat sa pot sa ma prezint in fata publicului si sa il fac sa rada. Sau sa cred ca se intampla asta. Din pacate, timpul si proiectele nu m-au ajutat sa ma dedic mai mult acestui proiect, insa sper ca in perioada urmatoare sa mai pot da o tura prin clubul meu preferat de stand-up. Iar un tip sobru nu cred ca am fost vreodata. Zambetul este o parte importanta a noastra, asa ca hai sa il pastram cat mai mult!”

Ce inseamna pentru tine „acasa”?

„Acasa este unul dintre cele mai frumoase cuvinte pe care le putem folosi. Acasa nu este un loc, este o stare de spirit. Acasa ma simt in curte sau pe terasa inconjurat de familie. Acasa este la parinti sau la sora mea. Acasa este la cei mai buni prieteni ai mei. Acasa este in Vama Veche. Acasa este acolo unde locuiesc. Acasa este in oricare dintre cele 3 birouri unde imi petrec timpul muncind. Si, mai nou, acasa a devenit autocarul Visuri la cheie. Pentru ca acasa inseamna oamenii din jur, inseamna sprijinul pe care ni-l oferim si linistea pe care o avem cand suntem impreuna. Acasa inseamna si tatuajul (care, pare-se, devine celebru) de pe mana mea, care imi aduce mereu aminte de parinti si de sora mea si care ma duce cu gandul la copilarie si linistea de atunci”.



Numeste trei lucruri care te fac fericit! De ce le-ai ales?

„Acasa. Lemnul. Creioanele. Acasa, pentru ca linistea de acasa este ceva special. Si nicaieri mancarea nu are acelasi gust. Lemnul, pentru ca de mic am copilarit printre stive de scanduri, dalti si masini industriale de prelucrare a lemnului. Eu cred ca este cel mai nobil material de pe Pamant. Copacul este legatura dintre sol, lumea ce ne inconjoara si aerul pe care il respiram, si sunt convins ca este singurul material care nu lipseste din nicio casa. Iar creioanele, pentru ca nimic nu ma relaxeaza mai mult decat sa mazgalesc o hartie ca un copil mic”.

Deocamdata atat despre Ciprian, insa ramaneti prin preajma, fiindca ceilalti componenti ai echipei Visuri la cheie abia asteapta sa-si deschida sufletul pentru voi!

Corneliu Ulici, Adela Parvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu si Valentin Ionascu sunt bucurosi ca au pornit in calatoriile prin tara cu scopul de a le schimba destinele unor oameni greu incercati de viata si sunt dornici sa le aduca telespectatorilor momente emotionante si povesti de viata impresionante.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni