• Emisiuni
  • Vocea României
  • Christina Aguilera nu mai arata asa! Vedeta a renuntat la parul blond si s-a vopsit bruneta

Christina Aguilera nu mai arata asa! Vedeta a renuntat la parul blond si s-a vopsit bruneta

Christina Aguilera nu mai arata asa! Vedeta a renuntat la parul blond si s-a vopsit bruneta

Christina Aguilera si Matthew Rutler au devenit parinti in luna august a anului 2014, cantareata aducand pe lume o fetita pe care au numit-o Summer Rain. Artista mai are un baietel, pe nume Max, al carui tata este Jordan Bratman. 

Frumoasa cantareata si-a revenit spectaculos dupa nasterea fetitei sale si arata impecabil. Desi a fost criticata de-a lungul timpului pentru fluctuatiile de greutate, Christina Aguilera s-a mobilizat si a reusit sa scape rapid de kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Dornica sa revina in atentia publicului, Christina Aguilera a apelat la ajutorul stilistilor pentru o schimbare spectaculoasa de look. Jurata de la The Voice a renuntat la nuanta de blond si s-a vopsit bruneta, iar aceasta decizie s-a dovedit a fi pe placut fanilor.

Citeste si: Inna, aparitia cu care a demonstrat ca este posesoarea abdomenului perfect

Christina Aguilera a publicat pe contul sau de Facebook o imagine in care arata impecabil, iar noua culoare a parului a facut senzatie in randul fanilor. Peste 130 000 de like-uri a primit artista pentru aceasta imagine, iar complimentele admiratorilor nu s-au lasat nici ele asteptate.  
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni