• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cea mai buna auditie de la "The Voice". Nu si-au dat seama ce voce incredibila are decat la refren si au stricat scaunele pentru a o avea in echipele lor

Cea mai buna auditie de la "The Voice". Nu si-au dat seama ce voce incredibila are decat la refren si au stricat scaunele pentru a o avea in echipele lor

Cea mai buna auditie de la "The Voice". Nu si-au dat seama ce voce incredibila are decat la refren si au stricat scaunele pentru a o avea in echipele lor

O tanara a facut senzatie la "The Voice", iar auditia ei pe nevazute a starns numeroase vizualizari si comentarii pe Youtube la numai cateva zile dupa difuzarea editiei respective.

Grey a impresionat juriul cu o interpretare de zile mari a melodiei "Catch my breath", a lui Kelly Clarkson si a reusit sa-i faca pe Adam Levine, CeeLo Green si Blake Shelton sa intoarca scaunele pentru ea.

Tanara l-a ales in cele din urma pe solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, sa-i fie antrenor mai departe. Cel mai amuzant moment i-a apartinut insa lui Blake, care a intors scaunul la 360 de grade, reusind sa-l strice.

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata seara, de la 20.30, la ProTV

Grey viseaza de mica sa cante pe scena, insa pana acum a cantat mai mult la nunti pentru a se putea intretine la prestigioasa facultate Berkeley, ale carei cursuri le-a absolvit de curand.

Auditia lui Grey a strans peste 100.000 de vizualizari, triplu fata de acelea ale altor concurenti, pe canalul oficial de Youtube al "The Voice".

I se spunea "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Uite cum arata acum

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni