• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Ce se intampla in Fierbinti ramane in Fierbinti. Adrian Văncică joaca rolul betivului din sat: "Nu ma plictisesc deloc"

Ce se intampla in Fierbinti ramane in Fierbinti. Adrian Văncică joaca rolul betivului din sat: "Nu ma plictisesc deloc"

<span style="color:#f00;">Ce se intampla in Fierbinti ramane in Fierbinti.</span> Adrian Văncică joaca rolul betivului din sat: "Nu ma plictisesc deloc"

Cand nu joaca pe scena teatrului Nottara, acolo unde este angajat cu carte de munca, Adrian Văncică se distreaza la filmari, in rolul lui Celentano, betivul satului din ”Las Fierbinti”.

De unde atata inspiratie? Raspunde chiar actorul, intr-un interviu pentru protvmagazin.ro.


In serialul "Las Fierbinti" jucati rolul betivul satului, care emite multe "filozofii" ale vietii, in special in carciuma lui Bobita. Ce va place si ce nu la Celentano?

Celentano nu e un tip complicat. E inimos, inocent, sincer, are curiozitati de copil si judecati la fel. insa peste toate ii place bautura, asa ca toate calitatile astea, scaldate in alcool nu prea mai fac mare lucru sau sunt amplificate. imi place tot la Celentano, mai ales ca nu e violent la bautura.


Cat de dificil e sa joci un rol de betiv?

Nu e nici ca mersul pe jos, dar nici ca operatia pe creier. Nu stiu cat e de dificil, dar nu e plictisitor deloc. Sa joci un erou e plicticos. Sa te iubeasca toate femeile, sa faci numai bine, sa birui toti dusmanii, sa ai mereu dreptate... anost. Ca betiv ai mai multe de jucat, te mai superi, te mai bucuri- ca tot omu'. Totul e sa nu depasesti niste limite. Unora le iese.

 

Povestiti-ne o intamplare haioasa de la filmari.

What happens in Fierbinti stays in Fierbinti.


Care au fost reactiile localnicilor din Fierbinti atunci cand va vedeau filmand?

Eee... chiar extraterestri nu eram. Ei cu gogosarii lor, noi cu filmarea noastra. Copiii erau cei mai galagiosi si curiosi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni