• PRO TV
  • Cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii "Ferma vedetelor"? Care au fost raspunsurile concurentilor

Cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii "Ferma vedetelor"? Care au fost raspunsurile concurentilor

Cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii "Ferma vedetelor"? Care au fost raspunsurile concurentilor

Din 16 februarie, in fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de cel mai tare reality show din aceasta primavara! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta in insoritul Cipru, iar nea Rata le-a pregatit concurentilor o serie de sarcini.

Concurentii au raspuns mai jos la intrebarea: "Ce/cine a avut cea mai mare influenta in acceptarea provocarii Ferma vedetelor?"

AMI - "EU. Am stat putin pe ganduri la inceput, recunosc, dar pana la urma m-am hotarat. Nu mi-am luat de mult o vacanta si am zis ca acum e momentul. Perioada in care o sa stau la ferma, o sa imi aduca aminte de vacantele petrecute la bunici. O sa ma distrez, dar o sa si muncesc."

Benny Adegbuyi - "Mi-a suras idea de a trece printr-o astfel de experienta si am fost sustinut in luarea deciziei de sotia mea."

Mircea N. Stoian - "Cei doi copii ai mei, in special cel mare, care mi-a insuflat curajul necesar de a accepta provocarea. Dupa o lunga discutie cu el mi-am dat seama ca o provocare ca asta se arata o data in viata. Iei trenul din mers, sau te uiti de pe peron, cum pleaca fara tine."

Sorana Darclee - "Participarea la ferma a fost decizia mea si nu a avut nimeni vreo putere de a influenta pro sau contra. In general, lucrurile asa functioneaza la mine."

Marcel Toader - "Show-ul in sine, formatul. Imi place ca este un show real."

Viorel Sipos - "Cred ca eu sunt vinovatul! Imi plac provocarile! Vreau sa experimentez in permanenta lucruri noi, indiferent de riscuri!"

Paul Ipate - "Prietenii si familia. Cand le-am spus de treaba asta, tuturor li s-a parut o super experienta si mi-au spus sa nu ezit."

Octavial Strunila - "Imi plac provocarile si iesirile din rutina. A venit la fix propunerea cu Ferma vedetelor, pentru ca incepusem sa simt rutina."

Lili Sandu - "Castigul de tranformare personala pe care il voi obtine in urma participarii."

Maria Constantin"Sotul meu, in primul rand. In al doilea rand, faptul ca ne ofera posibilitatea sa ne intoarcem la radacinile noastre. Cu siguranta voi privi viata cu alti ochi dupa aceasta experienta."

Saveta Bogdan "Pentru ca este o noua provocare pentru mine si vreau sa imi demonstrez mie, in primul rand, ca pot face fata unei astfel de experiente."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni