• PRO TV
  • Ce au in comun Paul Ipate si Alex Puica din "O saptamana nebuna"?

Ce au in comun Paul Ipate si Alex Puica din "O saptamana nebuna"?

Ce au in comun Paul Ipate si Alex Puica din "O saptamana nebuna"?

Din 13 februarie de la ora 21.30, imediat dupa "Las Fierbinti", Paul Ipate este Alex Puica in comedia "O saptamana nebuna". 

Alex Puica e un tip simpatic, dar ghinionist, care lucreaza la o editura și are o iubita cu care vrea sa se casatoreasca. Pe Maria (Diana Cavallioti), viitoarea lui sotie, o iubeste sincer si ea ii impartaseste sentimentele, numai ca familia ei nu il place.

Intr-o saptamana urmeaza sa se insoare cu Maria, iar viata lui Alex devine un adevarat cosmar. Intrebat ce crede ca are in comun cu personajul sau din “O saptamana nebuna”, Paul raspunde ca “optimismul si speranta faptului ca totul are o solutie.”

Aflat la primul sau rol intr-un serial de televiziune, Paul Ipate recunoaste ca este un noroc pentru ca s-a aflat pe acelasi platou de filmare cu nume grele ale scenei romanesti: “Recunosc ca am avut mari emotii la inceput. De doamna Tora m-am apropiat foarte repede, iar la Horatiu mi-a trebuit juma’ de ora in plus. Sunt niste actori cu care imi doream de mult sa lucrez si ii doresc oricarui actor tanar sa lucreze cu ei pentru ca sunt foarte generosi.” Iar despre personajul sau, Alex Puica, actorul adauga: “Alex Puica este un baiat inteligent, muncitor, serios, tandru, amuzant, generos, dar cu cel mai mare ghinion din lume.”

Realizat dupa formatul britanic “Worst Week”, serialul “O saptamana nebuna” a fost filmat in vara anului trecut, iar Paul isi aminteste ca in ciuda programului aglomerat, a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente: “Filmarile au avut loc anul trecut, intre lunile iulie si septembrie. A fost unul dintre cele mai grele proiecte ale mele, dar si cel mai frumos. A fost un ritm foarte alert, incat uneori aveam senzatia ca sunt in cantonament. Au fost multe scene dificile. Una dintre ele a fost cand am filmat cu hainele ude in frig sau doar cu o bucata de plastic in jurul meu.” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni