• PRO TV
  • Soarta lor a fost decisa de o prajitura care ne duce cu gandul la copilarie. Cine a parasit cortul Bake Off Romania

Soarta lor a fost decisa de o prajitura care ne duce cu gandul la copilarie. Cine a parasit cortul Bake Off Romania

Soarta lor a fost decisa de o prajitura care ne duce cu gandul la copilarie. Cine a parasit cortul Bake Off Romania

Presiunea din cortul Bake Off Romania creste de la o saptamana la alta, iar concurentii devin din ce in ce mai constienti ca isi pot pastra locul in competitie doar daca exceleaza in tainele cofetariei.

In editia cu numarul 4, concurentii aflati in cortul Bake Off Romania "au fost provocati" sa lucreze cu cel mai sexy ingredient din bucatrie - ciocolata. Acestia au trecut prin 3 probe de foc, care au presupus prepararea unor deserturi delicioase pe baza de ciocolata. 

Fara doar si poate, ciocolata a incins competitia in cortul Bake Off Romania! Cei noua concurenti si-au testat abilitatile in pregatirea unor torturi si prajituri cu ciocolata menite sa ii impresioneze pe cei trei membri ai juriului. 

Dupa prima proba, cea de semnatura, Robert, Daniel si Mihaela au reusit sa se remarce prin deserturile pe care le-au pregatit. 

Proba tehnica a ridicat nivelul in cortul Bake Off Romania, concurentii avand de pregatit un tort cu trei straturi de mousse de ciocolata, la propunerea Simonei Pope. Un astfel de desert i-a pus in dificultate pe participanti datorita tehnicii de preparare. 


Dupa aceasta provocare, Dan si Irina i-au cucerit pe jurati cu torturile lor si au primit aplauze din partea colegilor.

Proba de creativitate a fost decisiva pentru unii dintre concurenti deoarece la final membrii juriului au decis cine sunt cei care au mers in proba eliminatorie. Sub atenta supraveghere a Iuliei Vantur, concurentii au avut de pregatit un desertat destinat cuiva drag, iar alegerile lor au fost pe masura emotiilor care i-au incercat atunci cand au primit mesaje din partea familiilor. Dan a primit si titlul de "Cofetarul saptamanii" datorita desertului spectaculos Black & White pe care l-a pregatit.

Din pacate, Carmen, Marinela si Ionela au intrat la Proba Eliminatorie, care a constat in reinterpretarea retei de Amandina, clasica prajitura ce ne-a indulcit copilaria. 


Dupa 2 ore, soarta celor trei concurente a fost decisa de Alex, Tudor si Simona. Dupa ce au degustat prajiturile expuse in fata lor, acestia le-au dat Marinelei si Ionelei sansa de a merge mai departe in competitie. Din pacate, Carmen Manu a parasit cortul Bake Off Romania, iar vestea a afectat-o peste masura. Pentru cateva secunde, concurenta si-a pierdut cunostinta, iar medicul a fost chemat pentru a ii acorda primul ajutor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni