• Emisiuni
  • Vocea României
  • Caravana Vocea Romaniei, prima oprire la Brasov! Sute de persoane au fost hotarate sa demonstreze ca doar vocea conteaza

Caravana Vocea Romaniei, prima oprire la Brasov! Sute de persoane au fost hotarate sa demonstreze ca doar vocea conteaza

Caravana Vocea Romaniei, prima oprire la Brasov! Sute de persoane au fost hotarate sa demonstreze ca doar vocea conteaza

Primul oras in care a poposit caravana Vocea Romaniei a demonstrat ca, intr-adevar, doar vocea conteaza! Locuitorii din Brasov, dar si din localitatile invecinate, au venit pregatiti cu melodiile preferate, au fost siguri pe ei, plini de energie si entuziasm.

Sabrina Stroe si Roxana Morar, concurente Vocea Romaniei in sezonul trecut, au venit la preselectii sa ii incurajeze pe toti cei prezenti si, bineinteles, sa isi aminteasca de momentele frumoase petrecute pe scena show-ului. “Experienta mea la Vocea Romaniei a fost una foarte frumoasa, nu o sa uit niciodata momentele pe care le-am trait. A insemnat pentru mine un vis implinit, fiindca mi-am dorit foarte mult sa cant pe acea scena si ma bucur ca am reusit!”, a spus Roxana Morar. Sabrina, cu energia specifica, a completat: “Vocea Romaniei a insemnat gasirea fericirii absolute. De atunci, nu exista zi in care sa nu zambesc, in care sa nu imi dau seama cat de norocoasa am fost! Pe viitori concurentii ii sfatuiesc sa se bucure de fiecare clipa, deoarece o data in viata ti se iveste o asemenea oportunitate. Fiti puternici si nu va lasati influentati de ceilalti. Credeti in voi si in talentul vostru.”.

Ieri, Brasovul a incantat echipa Vocea Romaniei cu melodii alese din repertoriul romanesc, dar si international. Toate stilurile muzicale au fost reprezentate cu brio de pretendentii la titlul de Vocea Romaniei in sezonul cu numarul sase al show-ului.

Tineri de peste 16 ani sau persoane trecute de prima tinerete s-au prezentat duminica la auditii, dornici sa demonstreze ca au calitatile vocale necesare pentru a merge mai departe in competitie si a ajunge pe scena vocilor. Atmosfera a fost extraordinara, iar cei inscrisi si-au incalzit in permanenta vocile, s-au pregatit pentru a arata ca muzica este marea lor pasiune si ca sunt gata sa intoarca scaunele antrenorilor.

Preselectiile Vocea Romaniei continua weekendul aceasta, la Timisoara, la hotel Continental, incepand cu ora 09:00. Toti banatenii sunt asteptati duminica, 13 martie, sa demonstreze ca ei sunt Vocea!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

 Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni