• Emisiuni
  • MasterChef
  • ASTA e preparatul care i-a adus lui Petru titlul de primul MasterChef al Romaniei

ASTA e preparatul care i-a adus lui Petru titlul de primul MasterChef al Romaniei

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">ASTA e preparatul </span>care i-a adus lui Petru titlul de primul MasterChef al Romaniei

Castigatorul Petru Buiuca, primul Mastechef al Romaniei a plans cand a aflat ca a castigat marele premiu de 50.000 de dolari. "Eu chiar fac cartofi prajiti acasa! Mama nu a mancat in viata ei sparanghel! Tata nu stie ca am fost in acest concurs!"

In finala concursului Masterchef, Petru Buiuca s-a batut cu Mimi, concurenta favorita a celorlalti eliminati din competitie. "Energia negativa a pornit toata spre Petru, iar el cred ca a simtit din plin asta", spunea Simona, una dintre fostele concurente. Constant, toti cei din jur au incurajat-o pe Mimi, cu exceptia chef-ilor, care au fost aproape evident de partea lui Petru.

Ca sa ii impresioneze pe chefi, Petru a gatit calcan tras in ulei de masline, cu orez, dar si cu sos mediteranean. Toti l-au felicitat. in permanenta tensiune, el a incercat sa ii ignore pe fostii colegi, aflati pe pasarela, care scandau numele lui Mimi.

"Pestele corect facut si merge cu acest sos", i-a transmis Sorin Bontea. "Multumesc foarte mult, extraordinar", l-a laudat si Scarlatescu.

Chiar daca toti ceilalti credeau ca Mimi va fi cea care va lua premiul, juriul le-a dat peste cap previziunile. Petru a fost desemnat castigatorul primei editii MasterChef.

"Acest concurs mi-a deschis ochii despre gatit! Eu chiar fac cartofi prajiti acasa si sa castig o chestie de asta... Maica-mea a mancat sparanghel pentru prima oara la proba si are vreo 50 de ani! Acest premiu mi-a schimbat viata. O sa ii ajut pe ai mei sa plateasca un credit. Taica-meu nu a stiu ca sunt la acest concurs. Pasiunea, munca si perseverenta si sfaturile chef-ilor m-au dus la alt nivel, gandesc altfel viata", a povestit Petru Buiuca, primul Masterchef al Romaniei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni