• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aproape 2,5 milioane de romani au ars-o pe comedie in “Las Fierbinti”. Vezi cel mai nou episod pe Voyo.ro

Aproape 2,5 milioane de romani au ars-o pe comedie in “Las Fierbinti”. Vezi cel mai nou episod pe Voyo.ro

Aproape 2,5 milioane de romani au ars-o pe comedie in “Las Fierbinti”. <span style="color:#f00;">Vezi cel mai nou episod pe Voyo.ro</span>

Telespectatorii Pro Tv au fost joi seara cu ochii pe Celentano si pataniile simpaticului betiv cu nevasta si soacra cicalitoare.

Astfel, episodul patru al serialului “Las Fierbinti” a fost lider de audienta pe intreg intervalul de difuzare (20.30-21.28), Pro Tv inregistrand un varf de audienta pe publicul sau tinta de 13 puncte de rating si 28,2 % cota de piata in minutul de maxima audienta, 21.08, atunci cand aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii erau cu ochii pe serialul de la Pro Tv. 

In fiecare joi, de la 20:30, tara o arde pe comedie cu Las Fierbinti, pe Pro TV si pe voyo.ro 

Vezi aici episodul integral. Toate episoadele sunt exclusiv pe voyo.ro  

“Las Fierbinti” a fost din nou lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 9,7 puncte de rating si 21,8 % cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 6,3 puncte de rating si 14,3 procente din cota de piata.

Pe publicul din mediul urban Pro Tv a condus topul audientelor cu o medie de 8,3 puncte de rating si 16,1 % cota de piata, fiind urmat de Antena 1 cu 5,3 puncte de rating si 10,4 % cota de piata. Si la nivelul intregii tari “Las Fierbinti” a fost de departe cel mai vizionat program cu o audienta medie de 9,6 puncte de rating si 18,1 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care obtinea 6 puncte de rating si 11,3 % cota de piata. 



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni