• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii de la Vocea Romaniei si-au definitivat echipele. Peste 2.000.000 de romani au urmarit show-ul de pe Pro TV

Antrenorii de la Vocea Romaniei si-au definitivat echipele. Peste 2.000.000 de romani au urmarit show-ul de pe Pro TV

Antrenorii de la Vocea Romaniei si-au definitivat echipele. Peste 2.000.000 de romani au urmarit show-ul de pe Pro TV

Spectacol total si decizii greu de luat aseara la “Vocea Romaniei”, la cel mai tare show de divertisment al momentului care se difuzeaza la ProTv.

Seara de marti, 15 noiembrie,  a fost una decisiva pentru antrenorii de la “Vocea Romaniei” care si-au completat echipele cu care vor merge mai departe in editiile live. Duete spectaculoase, concurenti dispusi sa asculte mai mult sau mai putin sfaturile antrenorilor, voci afectate de raceala si laringita, dorinta de a face spectacol si de a fi din ce in ce mai buni, promisiuni pentru colaborari muzicale si usi deschise ale studiourilor antrenorilor, toate pe fundalul unor emotii greu de stapinit din partea concurentilor care si-au dorit cu tot dinadinsul sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe.

La finalul ultimei editii de Confruntari, in care fiecare antrenor si-a definitivat echipa, a avut loc si “Cintecul decisiv”. Acesta a facut practic departajarea finala, iar dintre cei 6 concurenti selectati in echipa lor, antrenorii au ales doi, considerati cel mai putin convingatori, pentru a reinterpreta melodia prezentata la auditiile pe nevazute. Deciziile antrenorilor de a alege doar unul dintre ei pentru etapa urmatoare au fost cu atit mai greu de luat cu cit concurentii au fost foarte bine pregatiti, saptaminile de antrenamente de la “Vocea Romaniei” lasindu-si amprenta pe interpretarile lor.

Emisiunea a fost urmarita in minutul de aur de la 21.11 de peste 2.000.000 de telespectatori din intreaga Romanie si a fost lider incontestabil de audienta pe toate targeturile. Audienta medie inregistrata in intervalul 20.15-23.09 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 9,9 puncte de rating si 28,0% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra de aproape trei ori mai putin, respectiv 3,5 puncte de rating si 9,% cota de piata. Si pe intreg publicul din mediul urban, ProTv s-a instalat confortabil pe pozitia fruntasa cu 8,3 puncte de rating si 19,5% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,3 puncte de rating si 10,9% cota de piata.

Cum arata echipele complete ale antrenorilor de la Vocea Romaniei:

Horia Brenciu

In echipa lui Horia Brenciu, Cintecul decisiv a fost interpretat de Claudiu si Daniel Dragomir, care au cantat fara cusur. Cu toate acestea, Daniel a fost alegerea antrenorului Brenciu care si-a dorit ca atunci cind asculta o melodie sufletul lui sa continue sa vibreze si dupa ce actul artistic s-a incheiat. Acest lucru i-a reusit din plin lui Daniel care a adus cu el pe scena nu numai o interpretare impecabila, ci si multa, multa bucurie si emotie.

Seara de marti a fost una foarte grea pentru antrenorul Horia Brenciu care a renuntat la una dintre cele mai bune voci prezentate pina acum in concurs, cea a lui Lucian Darie in favoarea Irinei Tanase. Cu corzile vocale afectate de raceala, Lucian Darie a avut in opinia Danei Dorian o prestatie mult mai slaba decit cea de la auditiile pe nevazute si chiar daca a fost eliminat din concurs, Marius Moga si Smiley i-au promis ca usa studiourilor lor va sta in permanenta deschisa pentru el. Horia Brenciu si-a definitivat aseara echipa si merge mai departe in etapele live cu: Iuliana Puschila, Cristina Vasiu, Robert Patai, Daniel Dragomir si Irina Tanase.

Loredana

Pentru „Cintecul decisiv” Loredana le-a ales pe Alexandra Penciu si Oana Brutaru, cele doua concurente ale caror interpretari au convins-o cel mai putin. Oana Brutaru a avut de doua ori noroc in editia de marti, 15 noiembrie, prima data cind Loredana a  ales-o pe ea in detrimentul Andrei Covaleov si a doua oara la duelul cu Alexandra Penciu. Pentru ca nu vrut sa se desparta de nici una dintre concurentele de la „Cintecul decisiv”, pe Oana si-a propus sa o alature echipei pentru faza urmatoare, iar Alexandrei Penciu i-a propus sa lucreze la un album impreuna cu ea si Agurida Image.

Un duet de exceptie care a ridicat publicul in picioare si a primit aplauzele antrenorilor a fost cel dintre Daniel Lazar si Dragos Chircu care au creat un moment electrizant. “Pe Daniel il vad cu band” a spus Marius Moga hotarit!  La rindul ei, Dana Dorian, consiliera Loredanei, s-a bucurat ca nu e pe scanunul antrenoarei pentru a fi nevoita sa ia decizia finala.  “Voi merge cu ingerasul!” i-a spus Loredana lui Dragos Chircu, in timp ce lui Daniel i-a spus ca este binevenit oricind sa cinte in trupa ei, atit vocal, cit si instrumental.

Loredana a mai avut o decizie greu de luat in momentul in care a trebuit sa aleaga intre Ana-Maria Fluturu si Alexandra Craescu. A ales-o pe aceasta din urma pentru vocea sa fenomenala, cu un timbru considerat absolut special, apreciat la fel de mult si de Marius Moga pentru “zgirie norii”la care poate ajunge. Asftel, echipa compelta a Loredanei cu care va merge in editiile live este formata din: Aminda, Dragos Chircu, Alexandra Craescu, Iulian Canaf si Oana Brutaru. 

Marius Moga

Nici pentru Marius Moga n-a fost o seara prea usoara. El a avut de ales mai intii intre Liviu Teodorescu si Georgiana Mototolea si chiar daca a declarat cu sufletul deschis “Va iubesc pe amindoi!”, Liviu Teodorescu , concurentul cu “lipici la public”, a  fost cel ales sa mearga mai departe. “Cintecul decisiv” a fost interpretat de Sebastian si Loredana. Chiar daca aceasta din urma a parasit competitia, totusi Marius i-a transmis ca o asteapta la studio pentru a lucra impreuna citeva piese. Inaintea competitiilor live, echipa lui Marius Moga este formata din: Liviu Teodorescu, Oana Radu, Cristian Sanda, Aldo Blaga si Sebastian Muntean. 

Smiley

Bucuria nu a fost deplina pentru cei doi frati Muntean prezenti in concurs. Daca Sebastian a reusit sa-si asigure un loc in echipa lui Moga, nu acelasi lucru s-a intimplat si cu Maximilian Muntean, care a pierdut la mustata duelul cu Mihai Popistasu. Acesta a trecut pentru a doua oara mai departe intr-o singura seara, prima data la duetul cu Brigitta si a doua oara la „Cintecul decisiv”. Asa se face ca Smiley a ramas in echipa sa cu cinci baieti, cinci voci speciale, fiecare aspirant la titlul de „Vocea Romaniei”: Stefan Stan, Marcel Lovin, Anthony Icuagu, Catalin Dobre si Mihai Popistasu. 

Vezi AICI INTEGRAL ultima editie a Confruntarilor de la Vocea Romaniei!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni