Andra lanseaza "Iubirea schimba tot” si vine cu un look nou si fresh!

Andra lanseaza "Iubirea schimba tot” si vine cu un look nou si fresh!

Andra a lansat astazi in cadrul emisiunii “La Maruta, cel mai recent single al sau, “Iubirea schimba tot”. Videoclipul piesei este disponibil pe canalul de YouTube al artistei, Andra Records.

Piesa s-a nascut  in studioul Hahaha Production, fiind compusa de  Constantin Bodea, Elena Morosanu, Diana Moraru si Serban Cazan , iar textul este scris de Elena Morosanu, Diana Moraru si Dorian Micu. 

"Smiley e cel care m-a sunat si mi-a spus ca au o piesa pe care o vad interpretata de mine si ca si-ar dori mult sa accept proiectul", a declarat Andra.

"E o piesa cu un mesaj special si puternic in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti… Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta drept cadou", a mai spus artista.

Videoclipul s-a filmat la Buftea si a fost regizat de Alex Ceausu. E o poveste despre iubire care are un final oarecum neasteptat, iar un detaliu simpatic e ca actorii principali, Aurelius si Elena, sunt iubiti si in viata de zi cu zi. Filmarile au durat 24 de ore si s-au facut la zero grade. 

"Pe mine m-a incantat mult faptul ca pentru unele scene echipa mea de styling mi-a propus un look inedit la care eu visam de multa vreme, dar pe care pana acum nu am indraznit sa il abordez", ne-a spus Andra.

Roxana Voloseniuc, Domnica Margescu, Alex Abagiu si Alexandra Dragan au facut parte din echipa de styling care i-a creat Andrei un look nou si foarte fresh.

"Ce sa zic, e un videoclip facut cu multa dragoste pentru ca pana la urma iubirea chiar schimba tot, nu?", ne-a marturisit artista.

"Cand am aflat ca videoclipul "Iubirea schimba tot" a facut un milion de vizualizari in mai putin de 24 de ore  ( mai exact 20 de ore ) m-am emotionat si m-am gandit imediat, cu recunostinta, la fanii mei! Sunt foarte fericita ca am astfel de fani si ca simt iubirea lor! E extraordinar pentru un artist sa isi bata propriul record, pentru ca piesa "Niciodata sa nu spui niciodata" a facut tot un milion de vizualizari, dar in fix 24 de ore. Le multumesc fanilor mei cu tot sufletul si le promit ca le voi transmite si eu dragostea mea in continuare, prin piese speciale! Pentru ca eu chiar cred sincer ca iubirea schimba tot! ", a mai spus Andra.

 Asculta Andra – "Iubirea schimba tot":

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni