Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea Romaniei Junior!

Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea Romaniei Junior!

Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea Romaniei Junior! 

Artista, alaturi de INNA si Marius Moga, este gata sa asculte cele mai bune voci ale copiilor intre 7 si 14 ani! Cei trei antrenori sunt nerabdatori sa isi ocupe locurile pe scaunele de antrenor si sa isi formeze echipele alaturi de care sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei Junior!

Incantata de acest proiect, Andra a declarat: ”E minunat pentru mine ca artista, ca mama si, de ce nu, ca femeie care si-a pastrat bucuria copilariei in suflet, sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Ma bucur din inima ca voi putea sa ii invat pe viitorii artisti tot ce stiu eu. Mai ales ca toata lumea ma intreaba cand imi deschid o scoala de canto. in plus, sunt convinsa ca si eu voi invata multe de la micii artisti, pentru ca eu cred ca noi, adultii, avem enorm de invatat de la copii. Ei sunt maestrii nostri pe foarte multe planuri.”.

Andra si-a inceput cariera in muzica de cand era copil si este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri in timp record, au avut milioane de vizualizari si au ocupat primul loc in topurile muzicale. Artista este extrem de apropiata de fanii sai, pe care ii surprinde in permanenta cu colaborari de exceptie si piese in care acestia se regasesc, iar relatia pe care o are cu copiii este una speciala. Rolul de antrenor la Vocea Romaniei Junior ii va aduce Andrei bucuria de a lucra indeaproape cu cei mici, de a le impartasi din experienta sa si a-i indruma catre o cariera de succes.

 

CITESTE SI: Top coafuri de vara, inspirate de Andra. Cum sa iti aranjezi parul ca vedeta pentru un look cool

Copiii s-au inscris in primavara acestui an la preselectiile primului sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt nerabdatori sa urce pe scena, sa cucereasca o tara intreaga cu vocile lor extraordinare si sa intoarca scaunele antrenorilor. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni