• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un REGAL DE FORTA! Andra, Andi si Mihai i-au aplaudat IN PICIOARE. Au fost favoritii publicului si au fost votati PRIMII finalisti. VIDEO

Un REGAL DE FORTA! Andra, Andi si Mihai i-au aplaudat IN PICIOARE. Au fost favoritii publicului si au fost votati PRIMII finalisti. VIDEO

Un REGAL DE FORTA! <span style="color:#f00;">Andra, Andi si Mihai i-au aplaudat IN PICIOARE. </span>Au fost favoritii publicului si <span style="color:#f00;">au fost votati PRIMII finalisti. VIDEO</span>

"Trebuie sa ajungeti in finala", au spus juratii, dupa ce au vazut numarul acrobatilor de la X-treme Brothers. Iar cei din sala si telespectatorii le-au dat un mare DA, prin voturile lor. Show-ul este integral pe Voyo.ro.

"Ati rasturnat clasamentul. Pentru mine sunteti numarul 1 in aceasta seara. Trebuie sa ajungeti in finala", i-a incurajat Mihai.

"Sunt de acord cu Mihai", a spus Andra.

"In spatele fortei evidente pe care ne-ati demonstrat-o, simt niste sute de ore de antrenamente. Talentul consta in felul cum ati reusit sa prezentati acest regal de forta", a comentat Andi.

Entuziasmul juriului a fost impartasit si de cei care au votat, astfel ca X-treme Brothers s-au clasat pe locul 1 in topul primilor finalisti.

Dintre cei 12 concurenti prezenti in fiecare semifinala, doar trei ajung in marea finala de pe 11 mai. Cei care decid sunt atat publicul, cat si juriul. In urma voturilor (tele)spectatorilor, se face un top 4 al primilor clasati.

Doi dintre ei merg direct in etapa urmatoare, iar juriul alege inca un finalist dintre cei clasati pe locurile 3 si 4. Asadar, in marea finala, 15 concurenti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

Vezi show-ul INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni