• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Andi Moisescu: Ce "cadouri" i-a facut lui Mihai Petre la preselectii si cum a ajuns la o nunta in Timisoara in slapi si bermude. EXCLUSIV

Andi Moisescu: Ce "cadouri" i-a facut lui Mihai Petre la preselectii si cum a ajuns la o nunta in Timisoara in slapi si bermude. EXCLUSIV

<span style="color:#f00;">Andi Moisescu: Ce "cadouri" i-a facut lui Mihai Petre la preselectii </span>si cum a ajuns la o nunta in Timisoara in slapi si bermude. EXCLUSIV

Din 17 februarie la Pro TV, noua generatie de eroi talentati se pregateste sa cucereasca tara. Cel mai asteptat show al tuturor timpurilor, care a obtinut audiente de neegalat in Romania, este gata sa arate natiunii ca noi si noi talente sunt pregatite sa iasa la rampa.

Nu stiu daca au venit mai multi oameni anul asta la preselectii la Romanii au talent decat in primul sezon, ca nu i-am numarat, dar mai buni au venit”, ne asigura Andi Moisescu.

Cu ce ganduri a plecat cu caravana pentru al doilea sezon Romanii au talent

"Am plecat in caravana pentru a doua oara asteptandu-ma sa fiu luat prin surprindere. In Romania, din punctul asta de vedere nu am nicio indoiala. Eram nerabdator sa vad cu ce voi fi surprins de data asta".

"Oamenii au venit mult mai relaxati"

Lumea a fost mult mai relaxata de data asta la preselectii. Stiau la ce sa se astepte, iar Mihai Petre a fost mai prietenos, cel putin in prima faza. :)” a spus Andi Moisescu intr-un interviu pentru protv.ro. “Au venit si foarte multi oameni din categoria celor relaxati, pentru ca stiau ca au un aliat foarte puternic in juriu. Pe mine.

Dar nu e vorba de ingaduinta. E vorba de capacitatea de a intui talentul dincolo de primul lui strat, eu nu sunt ingaduitor. Imi dau seama acolo unde e talent mai mult decat pare la prima vedere”, a explicat Andi.

I-a facut dedicatii lui Mihai Petre :)

Momentele in care a amanat sa apese pe butonul de eliminare la preselectii, desi Andra si Mihai o facusera demult deja, au fost “cadouri” pentru colegul de juriu, Mihai Petre. “Cateva momente ii sunt dedicate”, a recunoscut Andi Moisescu. “ Am aprofundat relatia cu Mihai Petre, iar asta se va vedea si la televizor”, promite el.

Cea mai frumoasa amintire din orasele prin care a fost cu caravana

“In Timisoara am poposit si la o nunta, desi nu ne-am asteptat. Am fost in sort si tricou, asa cum am coborat din emisie la ora 2 dimineatra. Eu, Pavel Bartos si Smiley, in bermude, tricouri si cu slapi in picioare, in mijlocul unor nuntasi. Am fost invitati de nuntasi, le-am propus sa ne schimbam de haine, dar au spus ca ne vor asa cum suntem!”.

Afla mai multe din interviul video de mai jos:





Noi eroi intra in batalia talentelor! Din 17 februarie, la ProTV!
SHOW-UL SHOW-URILOR REVINE! Esti gata sa cunosti eroii noului sezon?


Facebook.com/romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni