• PRO TV
  • Anda Ghita a desemnat un fermier sef la care niciunul dintre concurenti nu se astepta!

Anda Ghita a desemnat un fermier sef la care niciunul dintre concurenti nu se astepta!

Anda Ghita a desemnat un fermier sef la care niciunul dintre concurenti nu se astepta!

In aceasta saptamana, cele 11 vedete ramase in competitia de la Ferma vedetelor vor afla cine este noul fermier sef, nominalizat de Anda Ghita in momentul eliminarii din competitie. 

Marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor urmari peripetiile celor 11 vedete care au ramas in competitia de la Ferma vedetelor. Si in aceasta saptamana, lupta cu un inamic tacut, dar feroce, le va da batai de cap concurentilor. Se pare ca prognoza meteo nu le va fi alaturi, frigul din noptile de pe meleagurile cipriote tinandu-i mereu in alerta pe cei 11. 

Mircea N. Stoian va fi din nou in centrul atentiei, de aceasta data datorita unui sistem ingenios de securizare a usii de la bucatarie. Desi se astepta ca acest lucru sa-i aduca laude, reactiile colegilor au fost la polul opus! 

Cainele sosit saptamana trecuta in preajma fermei ii va ajuta pe concurenti la culesul de ciuperci. Simpaticul patruped se va dovedi mai degraba antrenat pentru joaca, decat pentru cautatul ciupercilor. 

Tot in aceasta saptamana, cei 11 fermieri romani vor termina tarcul pentru pauni, dar si hambarul pentru capre. Din neatentie, acestia vor reusi sa-l piarda pe Tarzan, simpaticul magarus incredintat de Nea Rata. Bietul magarus a disparut, fiind probabil satul de certurile si discutiile din ferma. Evident, Nea Rata va remedia situatia, sanctionand neglijenta vedetelor. Pe langa acest lucru, acesta le va pregati noi surprize vedetelor ramase in competitia pentru titlul de Fermierul anului: ei vor invata, de la locuitorii din zona, sa faca halloumi, branza traditionala cipriota.

In fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile pe taramuri cipriote ale celor 11 fermieri ramasi in competitia pentru titlul de Fermierul anului: Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila. Marti veti afla cine este noul fermier sef, dar si servitorii saptamanii si primul duelist, iar in editia de miercuri veti afla cine sunt duelistii, dar si cine este urmatorul concurent eliminat de la Ferma vedetelor!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni