• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Anca fuge de acasa in sezonul 4 din "Pariu cu viata". Serialul revine miercuri, 13 martie, de la 21:30, la ProTV

Anca fuge de acasa in sezonul 4 din "Pariu cu viata". Serialul revine miercuri, 13 martie, de la 21:30, la ProTV

Anca fuge de acasa in sezonul 4 din "Pariu cu viata". Serialul revine miercuri, 13 martie, de la 21:30, la ProTV

Anca (Criss) are de gand sa fuga de acasa si sa inceapa viata pe cont propriu impreuna cu Vlad (Vlad Gherman), in sezonul 4 din “Pariu cu viata”, care va debuta miercuri, 13 martie, de la 21.30, la PRO TV.

Anca nu mai este un copil, a crescut, este o tanara indragostita si isi doreste enorm sa locuiasca cu iubitul ei, Vlad. Nimeni nu o poate opri pe Anca din ce si-a propus, nici macar mama ei.

Ancuta, aflata ca si mine la varsta marilor provocari, decide sa se mute cu Vlad, ceea ce eu, Criss, nu am de gand sa fac. Desi mama ei nu o lasa, ea prefera sa faca ce vrea. Se va dovedi ca nu este cea mai buna decizie. Ups, am spus prea mult, o sa vedeti ce se intampla in fiecare miercuri de la ora 21.30, la PRO TV”, spune Criss.

Mara (Carmen Tanase) nu este de acord cu stilul de viata independent spre care tinde Anca, considerand ca fiica sa este prea mica sa se mute singura cu iubitul ei. “Mara nu este de acord cum cred ca nicio mama nu este de acord ca fiica ei de 16 ani sa se mute cu un baiat chiar daca este un baiat bun si cunoscut al familiei. Nu are incotro insa pentru ca ei decid sa faca acest lucru si nici nu vrea sa o intoarca impotriva ei. Mara incearca cu tact sa o determine sa vina inapoi. Anca este la o varsta dificila si Mara trebuie sa fie foarte atenta. Ea incearca cumva sa pastreze un echilibru. Vom vedea insa daca reuseste sau nu”, declara Carmen Tanase.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni