• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • "Pariu cu viata" revine la Pro TV de luni, 17 septembrie. Afla SECRETE din culisele sezonului 3: FOTO

"Pariu cu viata" revine la Pro TV de luni, 17 septembrie. Afla SECRETE din culisele sezonului 3: FOTO

"Pariu cu viata" revine la Pro TV de luni, 17 septembrie. <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Afla SECRETE din culisele sezonului 3:</span> FOTO

Alina, Dorian, Criss, Vlad, Adela Popescu si Radu Valcan dezvaluie secrete din culisele sezonului 3!

Cel mai nou sezon al serialului “Pariu cu viata”, ce revine la Pro Tv din 17 septembrie, aduce pe micile ecrane doua cupluri de protagonisti: Alina & Dorian, si Criss & Vlad, dar si mai multa actiune, povesti de iubire traite la intensitate maxima, muzica si coregrafii exceptionale.

Povestea personajelor din serial continua cu multe evenimente captivante si situatii neprevazute, personaje noi care vor schimba dinamica actiunii, mult mai multa comedie, dar si drame puternice care vor surprinde si vor tine in suspans telespectatorii in fiecare seara de luni.

Ioana incepe sezonul 3 intr-o nota pozitiva, a intrat la facultate, isi revede colegii de trupa, iar dragostea dintre ea si Andrei se intensifica. Ioana ramane aceeasi persoana determinata, indragostita, grijulie pentru cei din jurul ei si da dovada de curaj de fiecare data cand intampina greutat, pentru ca va asigur ca vor aparea”, spune Alina.

Andrei incepe un nou capitol din viata lui incercand sa fie cat mai relaxat, mai amuzant, se maturizeaza, incearca sa uite problemele pe care crede ca le-a depasit, insa evident ca vor aparea noi intrigi, iar acesta va incerca sa le tina piept. Andrei si Ioana sunt mai indragostiti ca niciodata, se iubesc, nu au nicio grija si totul pare a fi perfect intre ei, insa problemele nu intarzie sa apara, complicandu-le astfel povestea de dragoste. Andrei se decide sa-si adune prietenii din trupa si sa continue drumul Lala Band-ului”, declara Dorian.

Sezonul 3 incepe cu intoarcerea Ancai de la Londra unde a fost in vacanta cu bunicul. Ancuta trece prin multe. Inca din primele doua episoade ea traieste o drama care va afecta tot grupul, si in special pe Ioana. Apar probleme si in cuplul Anca-Vlad, probleme datorate diferentei de varsta si de preocupari. Ancuta creste, problemele ei sunt mai puternice, dar si povestea ei de dragoste este mai profunda. Momentele comice nu vor lipsi. Eu cred ca veti gasi tot ce va doriti in sezonul 3”, marturiseste Criss.

Dupa terminarea liceului si examenelor de bacalaureat, Vlad isi ia munca de DJ in serios. Dramele prin care trece Anca il afecteaza si participa activ la rezolvarea lor. Inca din primul episod veti avea parte de momente comice prin care trec Anca si Vlad pornind de la o mica neintelegere, momente care vor starni rasetele celor care asteapta sa ne intoarcem pe micile ecrane. Si asa cum “dupa ras vine plans” cei doi protagonisti vor trece inca din primele episoade prin momente care va vor lasa cu sufletul la gura”, spune Vlad. 


 

"Pariu cu viata" revine la PRO TV de luni, 17 septembrie


Incepand de luni, 17 septembrie, fanii serialului “Pariu cu viata” se vor reintalni cu personajele care i-au fascinat de-a lungul celor doua sezoane si vor trai impreuna momente unice si de neuitat dintr-o noua etapa a vietii acestora.

 “Sezonul 3 vine cu o maturizare a membrilor LaLa Band, cu o viata de familie a Ralucai si a lui Tudor, cu melodii noi si cu rasturnari de situatie senzationale. Surprizele vor continua pentru ca apar personaje noi care fac ca povestea sa fie WOW!”, declara Adela Popescu.

 “Telespectatorii se vor uita la noul sezon “Pariu cu viata” pentru ca este mult mai incitant si ofertant, si asta prin simplul fapt ca actorii, si in principal copiii s-au maturizat, iar viata personajelelor ia o alta amploare. Totul este mult mai conturat acum, iar situatiile de moment se afla la hotarul dintre viata, realitate si actiune”, spune Radu Valcan.

 

Pentru cel de-al treilea sezon, membrii LaLa Band pregatesc piese compuse special pentru ei de Ionut Adrian Radu, dar si piese consacrate din repertoriul romanesc si international, printre care:– “Just a Kiss”- Lady Antebellum, “Just Can’t Get Enough” – The Black Eyed Peas sau “Bleeding Love” – Leona Lewis.

Cristina : “Avem deja inregistrate melodii foarte frumoase pe care asteptam cu nerabdare sa le impartasim cu voi” : Dido – “Here With Me”, Colbie Caillat – “Lucky

Printre piesele noastre se numara “When You Say Nothing at All” – Ronan Keating, “Murder My Heart – Michael Bolton si o piesa in limba franceza a lui Joe Dassin cat despre coregrafii, ce sa mai? O sa vedeti!”, spune Vlad.

Vom incerca sa va surprindem la fiecare moment muzical, am pregatit cover-uri indragite : “Just Can’t Get Enough – The Black Eyes , If I Die Young- The Band Perry, dar si piese originale, compuse pentru noi de Ionut Adrian Radu”, mai spune Alina.

So Sick- Neyo si Walking Away – Craig David vor fi printre piesele pe care fanii Pariu cu viata le vor asculta in sezonul 3 si speram sa le fredoneze impreuna cu noi>>, adauga Dorian.

 

De cand formeaza un cuplu si in viata reala, nu numai in serialul “Pariu cu viata”, scenele pe care le au de interpretat impreuna Criss si Vlad sunt mult mai emotionante si mai intense.

Noua nu ni s-a parut ca relatia noastra ne influenteaza jocul, dar regizorul Alex Fotea spune ca secventele dramatice sunt mult mai bune, ca se simte influenta emotionala, participarea sufleteasca”, marturiseste Criss.

Secventele sunt mult mai veridice si noua ne este mult mai usor sa intram in starile necesare. Momentele dramatice sunt grele si cu siguranta starile emotionale adecvate unor astfel de secvente sunt profunde si ne fac sa rascolim prin noi sentimente pe care nu stiam ca le putem simti”, adauga Vlad.  

 

Tot din luna septembrie se da startul “Turneului National LaLa Band”, astfel ca membrii trupei vor face inconjurul tarii si le vor oferi fanilor show-uri memorabile de muzica si dans.

 “Suntem foarte entuziasmati, weekend-urile ni le dedicam repetitiilor de muzica si coregrafie, si depunem toata energia ca sa iasa un show impecabil”, spune Alina Eremia.

Ore de canto, repetitii de dans, multa munca si energie LaLa. O sa fie o toamna plina de muzica si dans. O explozie de energie alaturi de tinerii din LaLa Band atat in turneu cat si pe micile ecrane. See you soon!”, spun Criss si Vlad.

Citeste si: Kristen Stewart, in piscina alaturi de doi barbati. Imaginile asteptate de milioane de barbati

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni