• PRO TV
  • Alex Dima nu sare niciodata peste micul dejun. "MasterChef - Proba celebritatii" e in fiecare marti, de la 20.30, la ProTV

Alex Dima nu sare niciodata peste micul dejun. "MasterChef - Proba celebritatii" e in fiecare marti, de la 20.30, la ProTV

Alex Dima nu sare niciodata peste micul dejun. "MasterChef - Proba celebritatii" e in fiecare marti, de la 20.30, la ProTV

Alex Dima stie ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si are grija ca in fiecare dimineata sa manance alimente care sa-i asigure energia necesara pentru intreaga zi.

1. Ce mananci la micul dejun?
Am descoperit cu multa vreme in urma ca micul dejun este cea mai importanta masa din zi. Prin urmare, cum iti incepi ziua... asa o ai. De obicei mananc cereale cu iaurt sau cu lapte.

2. La ce ora il consumi? Sari vreodata peste el?
Aproape zilnic micul dejun este intre 7 si 8 dimineata. Am un stomac mai pretentios si daca se intampla sa sar peste micul dejun are grija sa imi aminteasca si ma obliga sa ii dau ceva de rontait. Deci, nu prea sar.

3. Il gatesti singur/a? Daca da, spune-ne o reteta simpla, rapida.
Il pregatesc singur. De obicei mananc cereale cu lapte sau iaurt. Peste care pun si un strop de miere. Iar intr-un mojar pisez o lingurita de seminte de in, seminte de dovleac si floarea soarelui sau caju. Uneori adaug migdale sau nuca. O minunatatie!

4. Ai fost vreodata servit/a cu mic dejun la pat sau ai servit pe cineva?

A fost o vreme de cativa ani cand pur si simplu nu am avut masa. Prin urmare si micul dejun si cina se serveau in pat. Practic, era un fel de picnic.
 
5. Consumi ceva special ca sa te umpli de energie pentru intreaga zi?
Nu imi trebuie ceva special pentru a avea energie. Am nevoie de 20 minute de miscare, un dus si bol cu cereale. Si ziua incepe minunat.

6. Daca ar fi sa iei micul dejun undeva anume in fiecare zi, pentru tot restul vietii, unde ar fi?

Am gasit in Praga un loc, plin de verdeata, de unde se vede tot orasul. Ar fi placut sa pot in fiecare dimineata sa iau micul dejun acolo... si daca locul mi-ar si apartine, atunci ar fi minunat!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni