• Emisiuni
  • MasterChef
  • Care dintre juratii MasterChef ti-ar putea da oricand clasa la karting. Dezvaluirile surprinzatoare ale unui fost concurent

Care dintre juratii MasterChef ti-ar putea da oricand clasa la karting. Dezvaluirile surprinzatoare ale unui fost concurent

Care dintre juratii MasterChef <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ti-ar putea da oricand clasa la karting.</span> Dezvaluirile surprinzatoare ale unui fost concurent

Un fost concurent de la MasterChef dezvaluie cateva detalii surprinzatoare despre juratii de la MasterChef, intr-un interviu acordat protv.ro.

Alexandru Cirtu, supranumit Teacher (porecla capatata pentru ca e profesor la o scoala particulara din Bucuresti) povesteste cum i s-a schimbat viata dupa terminarea show-ului Masterchef si cu care dintre jurati si fostii colegi din emisiune a tinut legatura.

Am aflat astfel ca Chef Florin Dumitrescu i-a facut lui Teacher o surpriza de proportii, cand a aparut la scoala unde lucreaza si a gatit contra-cronometru, impreuna cu cativa elevi, ca la proba Cutia Misterelor, iar preparatele au fost jurizate de trei fetite foarte exigente.

O alta surpriza a fost sa aflam ca Chef Sorin Bontea, cel mai dur dintre juratii de la MasterChef, a iesit in oras impreuna cu fostii concurenti la o cursa de karting si, mai mult decat atat, le-a si dat clasa tuturor, dovedindu-se foarte talentat la acest sport.


Citeste mai jos interviul integral cu Alex Cirtu:



Cum este viata ta dupa MasterChef?


Viata mea dupa MasterChef este mult mai frumoasa. Ma saluta oamenii pe strada sa ma felicite pentru parcursul meu in cadrul acestui concurs si pentru caracterul de care am dat dovada, ma intreaba despre diverse retete sau daca m-as mai inscrie si pe viitor la urmatoarele sezoane, iar bineinteles raspunsul meu este intotdeauna afirmativ. 

Am in plan cateva proiecte de caritate impreuna cu concurentii Masterchef (absolut toti s-au aratat dispusi sa ajute) si incet, incet speram sa determinam oamenii cu putere de influenta foarte mare in aceasta tara sa ia si ei la randul lor masuri. Daca fiecare persoana cu un trai cat de cat decent ar ajuta catusi de putin pe cineva nevoias, pana l-ar pune pe picioare, nu ne-am mai confrunta cu situatia de-acum. De-a lungul anilor, impreuna cu scoala am incercat sa ajutam cat am putut de mult pe toti cei care au nevoie si desi de multe ori pare ca o picatura de apa in ocean, noi nu ne-am pierdut speranta. 

Pana acum am putut ajuta fundatii ca: Inocenti, Remar, Asociatia Vasiliada, Asociatia Cainilor de Salvare, Asociatia Sindrom Down Bucuresti, Asociatia Sf. Stelian, Asociatia Concordia, Asociatia A doua sansa si Maya’s children. Am strans bani pentru copiii din Africa organizand competitii sportive si speram sa ajutam din ce in ce mai multi oameni, asa cum putem si cand putem noi

Mi-ar placea sa pot introduce ca disciplina gastronomia in scolile romanesti si totodata sa le ofer copiilor oportunitatea de a manca o mancare calda macar o data pe zi. Sunt scoli de cartier, care-si desfasoara activitatea in conditii precare cu elevi pentru care cred ca ar insemna foarte mult daca ar putea manca la cantina din incinta scolii. Si visez ca pe viitor sa am propria mea emisiune de gatit. Cred c-as putea ajuta si mai multi oameni din acest punct de vedere. 

Un “apropiat” de-al tau declara pentru un site ca pe tine te-ar interesa doar partea materiala a lucrurilor. Cit adevar exista in aceasta declaratie?

Sincer sa fiu pe mine m-a surprins foarte tare acel articol si nu intr-un mod pozitiv. In primul rand ceea ce s-a scris acolo despre mine este o mare minciuna, iar cei care ma cunosc cu adevarat o pot confirma. De altfel, niciun “apropiat” de-al meu nu si-ar permite sa spuna ceva despre mine fara sa ma intrebe mai intai. Am avut parte de-o familie iubitoare si inca am in continuare si-mi place sa cred ca am primit o educatie buna; am fost invatat sa pun pasiune in tot ceea ce am facut si am preferat sa fiu fericit facand ce-mi place decat sa “alerg” dupa bani. 

Normal ca pe viitor mi-as dori sa pot oferi familiei mele o viata lipsita de griji dar asta facand tot ce-mi place. Si dupa cum bine stim, conditia omului este sa progreseze, sa tinda spre mai bine, fiecare face asta, nimeni nu doreste sa ii fie mai rau, este un lucru general si perfect normal. Dar de la asta si pana la niste declaratii mincinoase despre care sunt sigur ca au fost scrise ca sa fie “la numar” este cale lunga.

 

Te-ai mai intalnit cu fostii concurenti dupa terminarea emisiunii? Cu cine ai ramas prieten?

Am ramas in relatii bune cu multi concurenti. M-am intalnit foarte putin cu Lili si  Dorin,  si Mihai Merisanu pentru simplul fapt ca locuiesc in afara Bucurestiului si vorbim destul de des pe Facebook. De altfel vorbesc zilnic cu Petru, Mehrzad, Cristi Papusoiu si Iris, (de ei sunt cel mai apropiat) destul de des cu Mimi, Bogdanel, Bogdan Lupoiu, Magda, D’Artagnan, Flavia si ocazional cu Gabi Godeanu si Sissoko.

Cu Mehrzad, Petru, Iris si Diana Soare am si gatit de cateva ori la mine la scoala impreuna cu copiii. Copiii au fost foarte fericiti de fiecare data cand au avut cate un invitat de la MasterChef sa ii ajute la gatit. Sunt fani infocati ai showului si sunt niste bucatari in devenire cu un potential fantastic. 


Chef Sorin, talent nativ la karting :)

Dar cu Chef-ii ai mai vorbit, te-ai mai intilnit cu ei?

Cu Chef Catalin m-am intalnit ultima data la finala “Romanii au talent”, iar cu Chef Florin m-am vazut destul de des in ultima vreme. Am urmarit impreuna cu restul concurentilor cateva episoade din Masterchef in restaurantul unde acesta i-a angajat pe Bogdanel si D’Artagnan. 

Si tot Chef Florin mi-a pregatit o surpriza extraordinara. A fost de-acord sa vina sa gateasca cu copiii de la noi de la scoala un Mystery Box. I-am pregatit 30 de ingrediente iar el, impreuna cu alti 8 copii au pregatit timp de o ora preparate continand numai ingredientele pe care le-au gasit in cutie.

La sfarsit, preparatul acestuia a fost jurizat de catre 3 fetite destul de exigente si cum era de asteptat acesta a obtinut sortul, si nu orice sort, ci unul purtand emblema scolii noastre si semnat de fiecare elev in parte. 
 

Iar cu Chef Sorin am mers la karting acum cateva saptamani – invitatia a fost facuta de catre Mimi. Si desi a fost prima data cand acesta a mers, mi-a cam dat putina clasa in ale condusului. Toti trei sunt niste oameni aparte, extraordinari, si a fost o onoare sa-i cunosc. 



 

Ce ii sfatuiesti pe cei care sint pasionati de arta culinara? Ii incurajezi sa participe la MasterChef?

De o suta de ori daca ar fi sa o iau de la capat, de o suta m-as mai inscrie, doar ca de data asta as da mult mai mult in conditii de zece ori mai grele. Masterchef mi-a schimbat viata – acum nu-mi mai pot imagina viata fara acea experienta.

Ii sfatuiesc pe toti cei pasionati de arta culinara sa isi ia inima-n dinti si sa participe la Masterchef. E o experienta pe care nu o vor intalni in alta parte, este varful piramidei si ai ocazia sa te testezi alaturi de cei mai buni oameni din tara la gatit si sa fii jurizat de unii dintre cei mai buni oameni in domeniu.

Nimic nu se compara cu Masterchef
, de asta va asigur. Nu pot sa spun ca am fost excesiv de curajos sa ma inscriu dupa ce-am reusit sa vad formatul american, insa stiam in sinea mea ca daca nu o voi face, regretul ma va urmari toata viata mea. Si ma felicit pentru acea decizie, este probabil una din cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata. Meseria de bucatar abia acum a inceput sa fie respectata la adevarata ei valoare, iar Masterchef a avut un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Este o arta si nu multi izbandesc in acest domeniu insa merita sa incerci, nimeni nu s-a nascut Chef. Se poate contura ceva foarte frumos pornind de la o mica pasiune, trebuie doar sa vrei si sa ai ambitie. 

Ce planuri de vacanta ai?

Voi lucra pe timpul verii in cadrul scolii noastre de vara asa ca nu stiu cat timp voi avea de distractie. Ma voi ocupa in special de activitatile sportive si de cursurile de gatit. Am creat si un site de retete, evenimente si sfaturi utile in bucatarie www.amretete.ro si trebuie sa marturisesc ca si acesta imi ocupa destul de mult timp, insa este extrem de placut.

Sper sa pot realiza ceea ce mi-am propus cu ceilalti concurenti Masterchef si sa putem face fericiti din cand in cand si pe cei mai putin nevoiasi, si cine stie, mai multi oameni poate ni se vor alatura. Dupa ce voi reusi sa ma ocup de tot ceea ce mi-am propus, abia atunci pot sa spun ca imi voi lua liber o saptamana pentru a ma relaxa. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni